Természetes szüléssel, és császárral milyen szövődmények maradhatnak?
az enyém ugyan nem szövődmény orvosi értelemben, de nem következett volna be valószínűleg, ha természetesen szülök.
szóval nekem olyan fájdalmat okozott a heg, hogy egyszerűen nem találtam olyan pózt ahogyan tudnék szoptatni - a csecsemősök csak vitatkoztak velem aztán inkább elvitték a babámat tápszereztetni ahelyett hogy segítettek volna. Ennek eredményeként a mellem teljesen begyulladt, 3 nap után voltak képesek adni egy mellszívót, amikor már 39.5 volt a lázam...2 hétig ki sem engedtek. a főorvos szerint seblázam lett - ha neki volt igaza akkor ugye ez szintén szövődmény - a magánorvosom szerint a melleim miatt lázasodtam be...párszor át is öblítették a méhemet, remek érzés volt így a császár után...
a mai napig nem tudni mi okozta a gondot, ha választhatnék természetesen szülnék.
Hüvelyi úton szültem, sok öltéssel tettek rendbe és sokáig fájt. Vagy 3 hétig alapból, néha még most is pedig 4 hónapja szültem. Pl nagyon húzódik mielőtt megjön a menzeszem és közben is, de a frontot is jelzi.
Igazából általános esetben gátseb/császárseb ami történni szokott, ritka szerintem, amikor más is van.
Hüvelysérv, méhsüllyedés, inkontinencia. Magától a "teher" cipelésétől is kialakulhatnak, de a hüvelyi szülés növeli az esélyét (akkor is, ha előtte évekig intim tornázol).
E mellé én méhszájig repedtem, rengeteg öltéssel varrtak össze, még most is fáj, húzódik, lüktet, szex közben feszül a gátseb is.
5 hónapja volt.
Hüvelyi szülésem volt, nagyon sok vért vesztettem, emiatt napokig nem indult el a tejem, utána is csak jóval kevesebb volt, mint szükséges lett volna.
Inkontinencia, húgycsőgyulladás (szülés után nem tudtam pisilni, ezért katéterezni kellett), és hónapokig tartó frigiditás (nem találok rá jobb szót, a fájdalmak miatt képtelen voltam a szexre).
Legjobb barátnőmnek a háta szokott fájni ott, ahol a császárhoz beadták az érzéstelenítést. A hasán a heg kicsit féloldalas, ezt nem nevezném szövődménynek, de őt bántja.
Az én gáthegemnél picit érezni, hogy van egy kis bemélyedés a hüvely felől, és érzékenyebb, mint máshol a bőr.
Baratnomet csaszrra vittek nem tagult
mutet utan fejfajasra panaszkodott majd megallt a szive orakig dolgoztak rajta meghalt agyhalott lett szerveit ferje eladomanyozta
2 gyerek maradt arvan elt 28 evet
halal oka nem vart komplikacio embolia a maj nagy ereiben semmit nem lehet tenni se megelozni se gyogyitani halalos
unokahugomnak csak a sebe gyulladt be eredmeny meddoseg osszenovesek a csaszar helyen a hasban
masik elso kicsi babat nem akarta farosan megszulni csaszt kert
masodik baabnal a lepeny atnott a sebhelyen ra a holyagjara es a belere belenott (placenta acreta) eredmeny stoma es holyagstoma (pisi kaki zacskoba)
Tobb evig dolgoztam korhazban lattam szetreped mehet a 30. heten lattam szepsit csaszar utan lattam 10-20 evig fajo hasakat az osszennovesektol lattam kismamat meghalni csaszar kovetkezmenyekent (magzatvizembolia)
Huvelyi szules ha nem kezzel tagitanak vagnak eroszakolnak fekve nyomatnak hasra konyokolnek akkor neha becsuszik eg7y nagy verzes aminek IC a vege egy egy embolia trombozis de sokkal kevesebb a komplikacio mint a mutet utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!