Hány kiló ment le nektek közvetlenül a szüléssel? Érdekel egy babával és ikrekkel is.
Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 10:59
1/20 anonim válasza:
14 et hiztam osszesen-masnap 9 kilo lement. a babam 3200 volt. a tobbi 5 kilo 3 honap alatt elbucsuzott
2/20 anonim válasza:
18kilót híztam terhesség alatt(ebben benne van az utolsó 2hétben feljött rám 5kiló víz,annyira vizesedtem).Szülés után 7kiló mínusszal jöttem haza! Babám 3880grammal született!A maradék 11kiló nagyon hamar lement.
3/20 anonim válasza:
5 kilót híztam és 7 ment le. A babám 2720gr volt és 46 cm. Császáros voltam és utána 3 napig csak diétás kaját ehettem, de annyira nem bírtam enni hogy 3 falat után úgy éreztem hogy nem kapok levegőt. Nem is volt tejem csak 2 hétig.
1 éves baba anyukája
4/20 anonim válasza:
12-t híztam, a fele ment le egyből, ennek egy része tuti víz volt. 2840 g volt a baba. Az utolsó 3 kiló ment le nehezen, az csak kb 3/4 év múlva. Most meg vékonyabb vagyok, mint "lánykoromban", annyit kell szaladni utána.
5/20 anonim válasza:
9 kilót híztam, mire hazamentünk a kórházból mind lement. Szerencsére.
Sógornőm 22 kilót hízott, neki szülés után 10 kiló ment le, aztán folyamatosan mentek le róla a kilók, most 7 hónapos a babája, és már csak egy pici van rajta.
6/20 anonim válasza:
20-at híztam, 10 ment le. 3120-al született
7/20 anonim válasza:
10 kilót híztam, és 9,5 ment le szülés után. Azóta viszont csak hízom, pedig nem is szoptatok.
8/20 anonim válasza:
11:54-es vagyok
Kisfiam 49 centivel és 2690 grammal született a 38. héten.
9/20 anonim válasza:
52kg volt a "versenysúlyom", szülni 60kilósan mentem, 7 kiló közvetlen utána lement, 1 hét után jöttünk haza, akkor már csak 51 kg voltam.(biztos a kórházi kaja miatt:) ) Most 3 hós a babám, szoptatom, és 51 kg vagyok. Pedig rengeteget eszem! Ja, 49,5cm, és 3160 gr volt a baba.
10/20 anonim válasza:
9,5 kilót híztam, az összes lement. A baba 4,08 kiló volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!