Császármetszés után meddig szedtél fájdalomcsillapítót?
Semeddig.
Két császárom volt, mindkettő után 4 óráig kaptam infúziót (méhösszehúzó meg fájdalomcsillapító volt benne).
A kórházi 3 nap alatt adtak oxi+Algopyrin injekciót minden este.
Itthon egyetlen egyszer kellett bevennem gyógyszert, amikor a kisfiam olyan mohón szívta a cicit, hogy nagyon beindultak a méh-összehúzódások.
Infúzióban kaptam a műtét után 6 órán át, aztán sajnos kivették.:/ Aznap és másnap 3 óránként egy-egy tabit hoztak a nővérek (sajnos csak színre tudom, fehér, kék és piros volt, váltogatva).
A 3. napon reggel hazajöhettünk, akkor Algopyrint kaptam itthonra, szintén 3, majd 5 óránként szedtem be. A császár után egy héttel hagytam abba a szedését. Hiba volt, mert fájt még nagyon a seb, de nem akartam ezeken élni.
A sors iróniája, hogy 2 héttel később megműtötték az aranyerem, és egy újabb hétig szedtem fájdalomcsillapítót. De legalább jó itthon a hangulat.:))
Szia
Nem tudom ott mit adtak.
Sok vért vesztettem transzfúziót kaptam.
Biztos adtak valamit.
Magamtól semmit nem szedtem.
Itthon sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!