Van itt olyan, aki szőrös lábbal ment szülni?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 1. 20:24
1/16 anonim válasza:
Ha neked úgy kényelmes és téged nem zavar, menj úgy, senkit sem fog ott érdekelni.
2/16 anonim válasza:
3szor szültem,de senki nem nézte és simogatta a lábam....abszolút nem volt frissen borotvált,de amúgy a szülőszobán már az se érdekelt volna ha 40 centis szőr lett volna.
3/16 anonim válasza:
Senkit nem érdekel tényleg, de én az utolsó hetekben mindenhol karban tartottam a szőröket. :)
4/16 anonim válasza:
Utolsó 3 hetet bent töltöttem a kórházban, a tusolóban nem szerettem órákig lenni, így kb 10 napos "borostával" szültem. Kutya nem nézi...
5/16 anonim válasza:
Őszintén szólva fogalmam sincs már... :D De miután az utolsó hónapban durván vizesedtem, és a cipőmet is a férjem adta a lábamra, annyira nem tudtam mozogni a duplára dagadt lábaimmal, kétlem, hogy tükörsima bársonybőrrel mentem volna... :P
6/16 anonim válasza:
Túlhordtam, és az egyik utolsó lehetőségként elmentem gyantáztatni, úgyhogy teljesen véletlenül sima lábbal szültem. Persze nem attól indult be, indítani kellett.
7/16 anonim válasza:
Ezt inkább nem kellett volna!
Gratulálok, hogy csak azért tettél fel egy - ráadásul idióta - kérdést, hogy beszólhass azoknak, akik ennek ellenére tisztességesen válaszolnak.
8/16 anonim válasza:
Nem vagy semmi...csak ezert kitenni egy kerdest, sot azt irni h ki mennyire igenyes. Ha kit edekel h te hogy mesz oda, ahogy jol esik.
Ezek utan semmi ertelme a kerdesednek !
9/16 Tom Thompson válasza:
Nem a szőrös/nem szőrös láb a gond hanem az,hogy a hozzád hasonló férgetek nem hajtják el magzat korukban ráadásul bűntettlenül szaporodhatnak tovább.
10/16 anonim válasza:
Hűha, mit írt a kérdező, amin igy kiakadtatok? 1. Válaszló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!