Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A jóslófájás pontosan hol fáj?

A jóslófájás pontosan hol fáj?

Figyelt kérdés
36 hetes terhes vagyok. Ma èreztem a derekamba egy nagyon erős nyilalast! Kb 5 másodpercig tartott! Ez lehetett jósló fájás? Ès sokszor kemènyedik a hasam is pedig szedem a mg-ot is! A válaszokat előre is köszönöm! :)

#jóslófájás.pontosan.hol.fáj
2016. márc. 26. 17:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehetett. Már mozognak a csontok, csípő is fájhat, kèszül a szervezet a szülèsre. Nekem úgy indult mint egy bazi erős hascsikarás.
2016. márc. 26. 18:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Bocs az offért, a kérdésre nem tudok válaszolni, de Mg-ot a 36. hét után nem kellene szedni.
2016. márc. 26. 18:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne nagyon szedjél magnéziumot. Leàllìtja a méhtevékenységet,mert görcsoldó.A jóslófàjàs sem 5 màsodperces. Ez inkàbb a csontok szalagok izmok fàjdalma az ilyen nyilalàs. Inkàbb menstruàciós görcs és tompa derékfàjàs a jósló vagy rendes fàjàs az elején aztàn ez erősödik.
2016. márc. 26. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!