40+4 NAPOSAN 1100 mehszaj, semmi joslofajas, se nyakdugo, hasam nagyon fent van még. Volt mar valakinek hasonló?
Nincs előre megírva, hogy te miként fogsz tágulni, bármi lehetséges.
Nekem a 41. héten indították a szülést, mert már zavaros volt a magzatvíz. Kaptam oxitocint, de nem tágultam (1111 értékkel mentem be a kórházba, és ez így is maradt sajnos). Végül megcsászároztak.
De mondom, lehet paff holnap beindul a szülésed, és simán megszülsz.
Nekem 2-3 héttel korábban kezdődtek a jóslók, szülés előtti napon (és már 1 héttel korábban is) 2111 értékem volt. Nyákdugó nem távozott külön, hasam nem szállt le, csak elkezdett folyni a magzatvíz 6 perces fájásokkal egybekötve és onnantól számítva kb. 11 óra múlva lett baba.
Szerintem nem mérvadó, hogy most ez az állapot, sokaknál egyszer csak beindul, aztán nincs megállás. :)
Mikor szülés után az őrzőben voltam, 2 kismamát is végighallgattam. 2-3 óra alatt született 1. gyerekük....
Ha jól reagálsz az indításra, akkor akár pikk-pakk meglehet a baba. Sógornőm így 5 óra alatt megszült, könnyen.
Ha nem, akkor arról inkább nem mesélek, mert én nem reagáltam jól. Viszont nyugtatásképp: túl vagyok rajta, és a baba a lényeg!
Szép szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!