Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen érzés a jóslofajas?

Klaki kérdése:

Milyen érzés a jóslofajas?

Figyelt kérdés
Első terhes vagyok. Ikreket várok. Éjszaka menstruációs görcsök kaptak el, de nem fájt annyira hogy nem birtam volna ki. Jobban fájt mint amikor havim van, de nen annyira hogy ne legyen elviselhetetlen. Nem tudom hogy ez az volt e. És kb 10 percig tartott.
2015. júl. 29. 11:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem az, plusz, amikor kőkemény a hasad. Én 34 hetes vagyok és tegnap egész nap leszakadt a derekam és fájt az alhasam mensi szerűen. Nem volt jó érzés, mert két kicsim van és egész nap csak feküdni tudtam.

Hány hetes vagy?

Nekem a dok i azt mondta, hogy emeljem meg a mg adagomat.

2015. júl. 29. 11:14
 2/4 A kérdező kommentje:
30 hetes vagyok. Csak korainak tartom, de mivel ikreket várok így akármikor szülhetek. Főleg hogy nagy babák. És egy sima fájásra nem keltem volna fel. Ezért is zaklat, eddig soha nem görcsöltem a terhesség alatt.
2015. júl. 29. 11:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Valoszinu az volt. Tusolj le, ha csak joslo, akkor a melegviz elmulasztja. Ha nem mulik, rendszerezodik, erosodik, surusodik, akkor atment valodiba.

A joslok johetnek par oran keresztul, 10, 20, 7, 12 percenkent tok osszevissza, aztan elmulhatnak (pohar bor, furdes hatasara).

De mondom, erdemes nezni az idot, mert rendszerezodhetnek!

2015. júl. 29. 15:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Figyelni fogok rá. Bár nekem ez csak egy alkalmas volt.
2015. júl. 29. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!