1/3 anonim válasza:
Szerintem nem. Azt teherbeeséskor szokták érezni.
Nekem olyan volt a jóslóm, mint amit vajúdás alatt is éreztem (nyilallt a derekam és görcsölgetett a hasam), csak persze jóval gyengébben, és teljesen rendszertelenül (1óra-fél óra-3/4óra-20perc-stb). Este kezdte, egész éjjel szülni készültem, de reggelre mitha elvágták volna.
Végül a magzatvizem folyt el majdnem 1héttel ezután, semmi fájásom nem volt még a korházbaérkezéskor sem. :-)
2/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem a jósló fájások mensi szerű görcsök voltak. Ha erre gondoltál "mindjárt megjön" érzés alatt, akkor az én esetemben igen.
3/3 anonim válasza:
Mensi szerű görcs, de nem is tudom. Nekem társult mellé valami furcsa érzés is, meg derékfájás. S intenzívebb volt, mint a megjön érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!