Mennyit romlott a szemed szülés alatt és mennyi idő volt a kitolási szakasz?
Figyelt kérdés
Akik szemüsök, azokat kérdem, és a kitolási szakasz, vagy az erőlködés alatt. Behunyott szemmel szültél? Kicsit aggódom, elsővel csukott szemmel szültem, de 20 percet sem nyomtam, nem romlott semit a szemem. Most mondja férjem, kolléganőjének 11 dioptriát romlott... Nem tudom, mennyi volt a kitolás:(2010. ápr. 3. 19:43
1/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem nem romlott semmit a szemem,pedig 22órát vajúdtam.
Én is csukott szemmel szültem.Szinte végig csukva volt a szemem, akkora fájdalmaim voltak.
2/5 anonim válasza:
szia.nekem -3 és -3,5-ös szemmel volt 25 óra vajúdásom,de csak bevérzett mindkettő,nem romlott.csukott szemmel szültem
3/5 anonim válasza:
-6 és -7,5 a két szemem fénytörési hibája. Végig csukott szemmel toltam-nyomtam, de észre se vettem. Csak akkor döbbentem rá, amikor szóltak, hogy nyissam már ki a szemem, mert kint van a kisfiam. :-)
Nem romlott semmit a szemem.
4/5 anonim válasza:
Ja, másfél óra volt a kitolás, mert nem illeszkedett be a fiam feje a vajúdás végére sem.
5/5 Vilcsianyuja válasza:
Mindkét szemem -4, kitolás kb. fél óra volt, csúnyán bevérzett a szemem. Szülés után 1-2 hétig rosszabbul láttam, de teljesen visszaállt. Szemésznél is jártam ellenőrzésen, teljesen jó a szemem (mármint a szemfenék).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!