Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha nem szeretném, hogy a...

Ha nem szeretném, hogy a férjem bent legyen a szülésnél, de ő bent akar lenni, kinek a szava dönt?

Figyelt kérdés
Legyetek szîvesek csak a kèrdèsre koncentrálni.
2016. márc. 17. 19:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%

Ha nem akarod, hogy bent legyen, kiküldi az orvos.

De. Miért nem kötsz vele kompromisszumot? A vajúdásnál bent van, a szülésnél nem?

2016. márc. 17. 20:51
 12/15 anonim ***** válasza:

A Te döntésed, de:

-lehet ott már jól esne, ha veled lenne

-én nem fosztanám meg apát a születés élményétől

Nekem a párom hezitált, hogy bejöjjön-e, aztán olyan élmény volt Neki, hogy azt mondta egy életen át bánná, ha nem jött volna be.

2016. márc. 18. 08:09
 13/15 A kérdező kommentje:

# 9/12 Időpont tegnap 20:22

Bocs, hogy a discovery, natgeo, spektrum nem hiteles forrás. A könyvben azt ír le az író,amit akar. Tudod.... egyszarvú, kacsalábon forgó palota és a többi és a többi.

Nem mindenki félős, másokra támaszkodó fajta. -.-

2016. márc. 18. 08:16
 14/15 anonim ***** válasza:

A tied,de fontold meg

Az en SAJAT TAPASZTALATOM:

A vegehez kozeledve en sem voltam biztos abban,hogy ott akarom tudni magam mellett,feltem nehogy olyat lasson ami miatt megundorodna tolem (sajnos sok ilyet lehet hallani)

Aztan mikor oda kerult a sor,megis azt akartam,hogy bent legyen! Kiment a kocsihoz a cuccaimert en pedig az osszes szulesznot kuldtem utana,hogy amint be er a varoba,azonnal hozzak fel hozzam a szuloszobara... Kb fel ora mulva erkezett meg,de mar minden bajom volt,hogy mikor lesz ott! Hidd el,hatalmas segitseg lelkileg,ha a parod/ferjed bent van! A fajdalmad nem tudja atvenni,de lelkileg hatalmas erot ad! Legalabbis nekem adott!

U.i.: ja es nem undorodott meg,rajta vagyunk a teson es mondta,h nala is bent akar majd lenni,mert hatalmas elmeny volt! :)

2016. márc. 20. 00:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok....

Igazabol barhogy is dontesz,az lesz a leg tokeletesebb dontes szamodra! :)

2016. márc. 20. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!