Kin mennyi smink volt szülés közben?
Ezeket végig olvasva,mindenki szembe állhat a tükörrel és kezet foghat! Ti mondjátok magatokat anyának mikor ilyen gusztustalanul összefogva kipécéztek valakit aki más mint ti? Lehet,hogy mondott butaságokat,de az jogos,hogy miért kellett lepontozni a normális kommentjét amiben leírta,hogy ugyan úgy ment szülni,ahogy bárhova máshova kilép az utcára,mert a szülése nem indult be,ezért bőven volt ideje rá. Ezen mit kellett lepontozni? Ha ti smink nélkül mentetek,az a ti dolgotok,ő biztosan sminkbe és talpig csinibe érezte magát komfortosan!(rengeteg ilyen van)Nem mellesleg én smink nélkül szültem(de csak mert nekem nem volt időm szépítkezni,pedig tuti én is úgy mentem volna),kócosan,hálóingbe vártam a családom látogatóba,mégis engem is zavart,hogy némelyik szoptatás után be sem gombolta magán és nekem is ott volt a kisfiam,férjem,apukám,másnap a papám és dédipapám akiket a férjem hozott be! Én éreztem kellemetlenül magam,hogy akaratlanul is mindenhol női melekkel kell találkoznia a családomnak! Szóval mindenki nézzen egy kicsit magába és amennyire ő üresfejű,legalább annyira üresfejű mindenki más,aki neki esett egy olyan dologban amiben ő először egy teljesen normális,kicsit sem bántó kommentet írt,majd a lepontozásaitok miatt kifejtette bővebben,amiben részben igaza is volt! Csodálatos anyukák vagytok,ha a gyerek/ek mellett ennyi időtök van mást kritizálni aki nem áll be a sorba utánatok!!!
Az ő élete,az ő teste,neki kell komfortosan éreznie magát szülés közben és után! Ha neki ettől jobb volt,hát egészségére,nektek semmi közötök hozzá,ahhoz meg főleg,hogy bíráskodjatok felette!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!