Kin mennyi smink volt szülés közben?
Koszonom a lepontozast azert,mert adok a kulsomre! 😂 nevetsegesek vagytok! Ez egy kerdes volt,amire mindenki a sajat tapasztalatat irja.ez nem hasznos-nem hasznos valasz fuggo dolog!
1. En tudtam mikor fogok szulni,mivel a 41.het vegen inditottak be,ugyanis nem akart beindulni a szulesem!
2. Inkabb lepontozas helyett mindenki nezzen a tukorbe! Basszus attol,h szulni mesz,meg kinezhetsz ertelmesen!
3. Kepzeljetek el,barmennyire hihetetlen is,en a 3nap benntartozkodasi ido alatt mikor jottek latogatni,akkor is rendbetettem magam! Farmernadrag,felso,smink es 2emeletet setaltam le (nem liftel mentem) elejuk a varoba,h felkiserjem oket a szobamhoz!
Mas anyuka haloingbe mindenfele idegen elott kocos hajjal,csipas szemmel kigombol haloinggel,amibe ossze vissza kikandikalt a logos csocse (fogadva ismeretlen,ferjeket,apukakat,nagypapakat,gyerekeket)!!
Na most pontozzatok le,ugyanis szoptatas utan kitetovaltattam a szemoldokom,szemhejam,szam, megcsinaltattam a mellem es basszus kepes voltam leadni 15kilot azonnal! Mert nem voltam lusta nekiallni edzeni este miutan letettem a gyereket aludni es kitakaritottam!
Nezzen inkabb tukorbe mindenki,aki azt gondolja,h a szules velejaroja az,h el is asszonyosodj! Noveremnek 3fia van (1,3,5 evesek) megis akar mikor viszi oket ovodaba,mindenki utana nez... Anyukam 4gyerek utan 50felett a mai napig nem szegyellek megjelenni vele,mert ad magara!
Nem mellesleg,ha beleneztetek a tukorbe,gondolkozzatok el azon,h igy neztetek ki akkor is,amikor a ferjetek/parotok megismert? Ugyanis minden ferfi vizualis es ha nem akarod,h x ido utan felre kacsintgasson mert a felesege elhanyagolja magat,akkor ideje a lepontozasok helyett inkabb kicsit magatokkal foglalkozni! Az en ferjem nem varta el tolem,h mindig toppon legyen,se a mucicit,viszont en nem fogom megadni az eselyt arra,h mas csajok utan forduljon,mert en elhanyagolom magam!
Nem divatbemutatora mesz mikor szulni mesz az teny! De miert baj az,ha meg a szuleszno is azt mondja,h "aztaa mennyire igenyes anyuka vagy,nem sokat latni ilyet..." Mert nekem ez jol esett bocsi! Na es pontozzatok le,mert en a hajamat se vagtam le fiusra szules utan,hanem maradtam noies! (Ja es a teson dolgozunk jelenleg a ferjemmel,de akkor is ugyan ilyen igenyesen fogok bemenni szulni es ugyan ugy le fogok setalni elejuk,mert nem szokasom elhagyni magam,pedig engem is vagtak,varrtak...)
Mrs.Tökéletes azért az igényesség nem csak a külsőnél fontos...
NyavaLYgás...igen,igen,...nem j-vel írják...
Elnezest,nem tudtam,hogy az egesz jogi karon te voltal az egyetlen esz es rajtad kivul mindenki mas kulsoseges pi*csa...
Nem vagyok tokeletes,de legalabb foglalkozom a kulsommel. Attol meg nem ez hatarozza meg a hazassagomat,csak teszek azert,h ne is akarjon masra nezni... Mi ezzel a baj? Azert szivesen fogadnek privatban mindegyikotokrol egy fotot,mert szaj az van 😂
Ne sotetezz es foleg ne szerencsetlenezz le ismeretlenul egy nyilvanos "kozossegi" oldalom ha megkerhetlek,mert ez ragalmazasnak minosul es nem nezem el! 😉
A buntetojogban a ragalmazas emberi MELTOSAG elleni BUNCSELEKMENY. A ragalmazas vetseget koveti el, aki valakirol mas elott a becsulet/meltosag csorbitasara alkalmas "tenyt" allit vagy hiresztel, vagy ilyen tenyre kozvetlenul utalo kifejezest hasznal.
Megserted a meltosagom! Szoval kerlek ne tedd!
El is kepzelheted!😉 biztos szebb latvany voltam mint......
Legalabbis eleg sok pozitiv reakciot kaptam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!