Kin mennyi smink volt szülés közben?
Először is: minek kell smink?
Másodszor: nem, egyáltalán nem volt rajtam smink, nem is terveztem és nem is volt rá idő.
Csak a szemöldököm volt megcsinálva. Nem nagyon szoktam sminkelni, szülésre meg kifejezetten feleslegesnek gondoltam. Viszont a szemöldökömet mindig megcsinálom. Ha csak leugrok a sarki boltba, vagy akár elmegyünk a strandra, akkor is.
Még annyit csináltam, hogy szülés előtt elmentem manikűröshöz és leszedettem vele a géllakkot és csak simán kifestette átlátszóval. Utána azt már én is tudtam magamnak csinálni. Mikor 2 hónapos lett a kislányom akkor kezdtem újra járni hozzá.
Szemceruzával van kihúzva a szemem. Ezt minden reggel megteszem. De csak ennyi.
Szülés napján is így volt, főleg hogy mentem CTG-re, meg vásárolgatni.
én alapozót, púdert és pirosított tettem fel :) jah meg szájfényt, de azt a 2. fájásnál leharaptam :D
szememre csak azért nem kentem semmit, mert ha lefolyt volna, akkor a célnak ellenkező dolgot értem volna el.
férjem még most, évekkel később is röhög rajtam, na jó, én is magamon, de akkor, két fájás között úgy éreztem, hogy mikor először találkozunk, legyek már szép :) a hajamat is beszárítottam, de azt még 6 percesekkel :D
Szerintem felesleges túlsminkelni magad,mert vajúdás közben úgyis leizzadod magadról.
Ha valami olyan bőrhibád van,ami nagyon zavar,akkor természetesen azt lefedheted,hogy jobban érezd magad,de ha nincs ilyen problémád én úgy gondolom,hogy nem érdemes túl sokat sminkelni,csak gond lenne belőlle,hogy elkenődik stb
Ha ez sminknek számít, bár szerintem nem, de a hajam festve volt, a szemöldököm megcsinálva és tartós szempillafestékem is volt. Átlátszó lakk volt a körmeimen.
A császár reggelén egy kis korrektort tettem az arcomra, a nagyon problémás részekre, de ennyi. A dokim nem tiltotta a sminket, körömlakkot, ilyesmit, de én nem akartam, hogy esetleg más szakdolgozók mégis lemosassák (magánkórház), rúzst, ilyesmiket meg nem hordok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!