Mennyibe került nektek a szülés, terhesség?
Figyelt kérdés
Értem ez alatt a vizsgálatok díját,az orvosnak adott pénz,a kötelező/ajánlott dolgokat. Bármit,ami orvoshoz köthető.2016. márc. 15. 18:15
12/18 anonim válasza:
magánkórházban szültem (nem tetszett, hogy a korábbi dokim nem akart adni számlát a szülésről), 500.000 volt a szülés+3nap családi szobában hárman. A terhesgondozás szinte ingyen volt, sztk-ba jártam, a kerületünkben nagyon korrekt és modern (Lipótváros).
13/18 anonim válasza:
Több mint 1 mill. Telkiben szültem,sajnos megszűnt.
14/18 anonim válasza:
Kb 250e, de ez meg csak a terhesseg. A szules meg nincs benne. Az meg 100 korul lesz.
15/18 anonim válasza:
UH: 60ezer
Terhes g. :80ezer
Szülés: 100ezer
+benzin költség mert ugye anélkül nehéz lett volna eljutnom :)
16/18 anonim válasza:
9x magándoki rendelés 14.000 ft/alkalom
15.000 ft 18 hetes genetikai uh
190.000 ft PrenaTest
endokrinológiai magánrendelés 8500 ft/alkalom 7 alkalommal
6 alkalommal 4D uh 11.000 ft/alkalom
Szülésznő: 50.000 ft
dokit nem kértem fel a szülésre
17/18 anonim válasza:
0 Forintba. Nem volt fogadott orvosom és az ügyeletesnek sem adtam egy fillért sem. Nem volt hátrányom ebből. Vitamint szedtem, de azt amúgy is szoktam. A kórházban a terhesgondozáson ingyen volt a 4D, így arra sem mentem el külön.
18/18 anonim válasza:
Doki semmit nem fogadott el, uh-s csajnak adtam 30at, tesztek, 190 000, úgyhogy ennyi. Remélem legközelebb nem kell prena teszt és nem amiatt ,mert spórolni akarok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!