Császáros anyukák! Mit tanácsoltok?
Császármetszéssel fog megszületni a babám 1 hét múlva,mi az amit mindenképp tartsak be vagy jó ha megteszek a miharabbi gyógyulásért?!
Pl.
-hasleszorító
-valamilyen tea esetleg ami segíthet
-a seb gyorsabb gyógyulásáért mit tehetek
Köszönöm a válaszokat előre is!
22.27-es vagyok.
Szerintem cseppet sem macera a császár, én nagyon jól voltam utána! Bár igaz, hogy mindenkinek más a sebgyógyulása, érzékenysége stb...nekem a vajúdás volt borzasztó, én meg akartam halni 1000%, hogy nem tudtam volna kinyomni és fel is nézek azokra akik ezt végigcsinálták!
Császár után az első felállás volt rossz de utána beindultam és mindent csináltam. Itthon már takarítgattam, semmi bajom nem volt. Én úgy láttam, hogy a gátmetszéssel szülőknek viszont nagyon rossz volt. Hát tényleg mindenki más de semmiképp ne félj tőle, én azt mondom, hogy nem gáz a császár és nem kell semmit készülni rá. Hasleszorítót meg mindenkinek érdemes használni de kérdezd meg a dokit. Én nem kérdeztem csak használtam de ahogy ismerem biztosan nem tiltotta volna.:p
Utolsó vagyok.
Ja, és valaki azt írta, hogy 24 óra fekvés. Engem 6 óra után felállítottak és forgathattam a fejem is végig. Régen volt ez egyébként, hogy 24 óra fekvés. 15 éve volt egy műtétem amihez epidurált kaptam akkor valóban így volt még de manapság már nem.
két hete szültem császárral, és engem is gyorsan talpra állítottak. Kb.9 óra múlva, amikor teljesen kiment az érzéstelenítő.a fejemet is mozgathattam, nem mondták, hogy nem szabad.sok-sok folyadékot kellett inni.
Gyorsan össze kellett, hogy kapjam magam mert amikor látták, hogy talpon vagyok, hozták a kisfiamat és onnantól kezdve együtt voltunk. Csak az első nap rossz, utána tényleg napról, napra jobb. A lényeg, hogy tényleg mozogni kell.
Amúgy én úgy láttam, hogy a hüvelyi szüléssel sokkal jobban voltak. Jöttek, mentek, szinte nem is látszott rajtuk, hogy szültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!