Hol lehet venni málnalevél teát, és hogyan kell elkészíteni, mennyit kell inni?
A málnalevéltea gátolhatja a szülés megindulását. Én túlhordtam, és oxitocinnal tudtam csak szülni. A doki nagyon letolt, amikor megtudta, hogy ittam. Azt mondta, hogy a tea izomlazító hatású, és emiatt nem indultak el a fájásaim. Egyébként fájás nélkül 3 ujjnyira kitágultam, az igaz, az oxitocinnal meg 3 óra alatt megszültem. Nem volt rossz végül is. Csak azért jó ha tudod, hogy van egy ilyen hatása is.
(Az oxitocin hatására beindulnak a fájások, gyors, de igen fájdalmas szülést okoz. Mellesleg a baba is elkábul tőle, ezért ő nem fog segíteni a szülésben, és pár napig nyűgös lehet tőle.)
Szia!
Én ittam a 35-ik héttől napi 2 csészével,plusz a 37héttől szedtem a homeos golyokat is,és nekem nem jött be.
Érdekes amit a harmadik hozzászóló írt,és én nem is hallottam eddig erről,hogy ilyen hatása is lehet,de az tény,hogy nem tudtam megszülni,pedig a harmadik szülésem volt.Este 8-kor 5 perces fájásaim voltak,éjszaka bementünk a kórházba,de nekem az oxitocin sem segített.A fájásaim ugyan olyan erősek lettek tőle,hogy csillagokat láttam,de nem tágultam semmit.Pedig nagyon szerettem volna simán szülni,de délután 2-kor muszály volt kivenni a babát,mert nem bírta tovább.
Remélem neked nagyobb szerencséd lesz.
Szerintem kérdezd meg a dokidat,mi a véleménye a teáról.
Nálunk a szülésznők ajánlották,és sokan ennek tulajdonítják a könnyű és rövid szülést.
Minden jót,üdv
Nekem a szülésznő tanácsolta, napi 3 csészével, szigorúan ízesítés nélkül. Egy csésze vízhez egy teáskanál füvet kell tenni.
A hatásról majd beszámolok...
39 hetes kismama
Szia!
Az utolsó 2 héten én is három csészével ittam naponta!Nekem gyors szülésem volt, igaz a homeos bogyókat is szedtem!Bár nem tudom igazán minek volt köszönhető a gyors szülés!
Kivonata enyhíti a menstruációs fájdalmakat, fokozza a méh és a medence izomzatának tónusát. Összehúzó hatása folytán elállítja a vérzéseket és megfékezi a hasmenést. Ezt irják a málna levél teáról és én se halottam ilyenről hogy ez nyugtatja az izmokat vagy hasonló! épp ezért ajánlják óvatosan a patikákban is mert van akinek 2 órára rá beinditotta a szülést....szal sztem érdemes használni
36. hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!