Mi a különbség a cimicifuga és a caulophyllum között?
Figyelt kérdés
2008. szept. 20. 12:16
1/5 A kérdező kommentje:
Mi történik ha véletlen bevettem egy adag cimicifuga-t?
Úgy tudom hogy a caulophyllum-ot lehet már szülés elött néhány héttel, mert az segít majd.
Egyáltalán lehet érezni a hatását mikor beveszem?
38-39hetes pocak
2008. szept. 20. 12:25
2/5 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod.Mind a kettő uazt a célt szolgálja.Szülés közbe is vehetsz be.
3/5 anonim válasza:
Tudtommal az egyik segít rendezni a fájásokat, a másik a tágulást segíti.
Nekem sem volt időm nagyon utánajárni, mert hirtelen kaptam a tanácsot és vettem meg. De a szülészeten mindenki bíztatott csak, hogy szedjem.
Én is úgy tudom, hogy van, amit már előtte lehet szedni, kérdezz rá vagy egy dokinál, vagy egy szülésznőnél, vagy egy hozzáértő gyógyszertárban.
Én félóránként felváltva szedtem 5-5 szemet, vajúdás alatt, 3 óra alatt meglett a babám.
4/5 anonim válasza:
Ja, és ártani nem tud, tudtommal max nem használ. De semmi káros hatása nincs.
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem indít be semmit idő előtt?
2008. szept. 20. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!