SOS! Kedves tapasztalt anyukák! Meddig tartható fenn az anyatej termelődése, ha "csak" fejem?
első pár hétben fáj csak, aztán megszűnik, valahogy érzéketlenebbé válik a mell, csak ezt tudom javasolni, h bírd egy kicsit még
a fejés nagy meló, én nem fejnék, ha tud szopni, mármint képes a technikára
a kérdésre válaszolva én ismerek olyan csajt aki 10 hónapig fejte a tejét, mert az ikrei nem voltak képesek szopni
szia.
én 5,5 hóig fejtem neki a tejet. nem tanult meg szopizni egyálltalán - kéthét intenziv ennek fele inkubátorban megtette hatását -
szerintem csupán fejéssel is fenn lehet tartani a tejtermelést elég sokáig, kitartás kérdése.
Nekünk is majdnem ráment a szoptatás a fájdalomra, pedig bőven volt tejem. A mellbimbóvédő jelentette a megoldást, hatékonyan szopizott így és végül majdnem 9 hónapig sikerült is a szoptatás.
Az én tejem csak fejéssel biztosan elapadt volna, de olvastam már itt olyat, hogy valakinek sikerült!
Mindenképp mellre is kell tenned ahhoz, hogy beedződjön a bimbó! Az elején fejd 1-2 percig, amíg bejáródnak a tejcsatornák, majd bimbóvédővel még pár percig szoktasd magad a szúró fájdalomhoz, és aztán vedd le azt is, így már elviselhetőbb lesz.
Sajnos a fejéssel mindig marad a ciciben 20-30 ml tejci, és ezért nem is termel annyit legközelebb, mert a kínálat-kereslet elve azt az utasítást adja a termelésnek, hogy nem fogyott el mind, ezért elég kevesebbet is termelni...
Csaj az első 3 hét kellemetlen! Kitartás, ez a technika beválik! :)
Szia, az én fiam 3 hónapig szopott-addig nem fejtem, aztán egyik napról a másikra nem volt hajlandó. Ezért leáltam a ciciről és csak fejtem egészen 1 éves koráig. Bevallom én éjszaka is felkeltem és így megmaradt ugyanaz a mennyiség, 1 éves korában viszont magamtól folyamatosan leálltam, akkor már tényleg untam a dolgot.
Egyszer használtam a More Milk kapszulát, az sokat segített!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!