Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az anyatej is befolyásolja a...

Az anyatej is befolyásolja a menstruációt?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 4. 11:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Hogy érted? Ez is nagyon változó. Van akinek már a szülés utáni 6. héten megjön az első vérzése és igény szerint szoptat, másoknak meg hosszú hónapokig nem jön meg.. Nekem az első gyerekkel megjött 6 hónapra, pedig ő is szopizott. Most meg csak 20 hónapra... most is szopizik a lányom.
2011. ápr. 4. 11:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Elég velős kérdés,

ha szoptatsz nem jön meg.

amikor ritkul a szoptatások száma van /lesz peteérés és lesz vérzésed is.

szóval befolyásolja és fordítva is mert ha megjön a tej íze állítólag megváltozik. A lányom nem panaszkodott.

2011. ápr. 4. 11:18
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Úgy értettem a kérdést,hogy ha még van tejem addig befolyásolhatja a menstruációt?

Mert én már lassan 2hónapja nem szoptatok,de a mensim nem jött meg múlt hónapba.

Terhes nem vagyok.Csináltam tesztet.

Akkor mi okozhatja?

2011. ápr. 4. 12:14
 4/4 anonim ***** válasza:

13 hónapos koráig szoptattam a fiam, de ellenben 4 hónapos volt, mikor megjött újra.

Szóval nem igaz, hogy szoptatás alatt nincs menstruáció. Ez teljesen egyénfüggő. Minthogy az is, hogy a szoptatás leállta után esetleg nem azonnal jön meg valakinek. Van ilyen ismerősöm is.

Az viszont igaz, hogy az anyatej megváltozhat. Az én fiam előtte pár nappal mindig megbolondult kicsit. Így mindig tudtam mikor fog megjönni. :-)

2011. ápr. 5. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.