Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 4 hónapos a babám és máris...

4 hónapos a babám és máris menstruálok. Befolyásolja ez az anyatej ízét? Elképzelhető, hogy ezért le fog szokni a ciciről?

Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Én szülés után 6 héttel már menstruáltam.A lányom 22 hónapig szopott:)Szerintem ettől nem fog leszokni.
2009. szept. 25. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:
én 9 hónappal a szülés után kezdtem menstruálni, a fiam most hagyta abba a szopizást, 14 hónaposan. Szerintem nem befolyásolja.
2009. szept. 25. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha menzesz előtt pár nappal nem fordult el (ez is csak átmeneti lenne), akkor már nem is fog. Az én babám ekkor nem szívesen szopott, de utána bepótolta.

Nincs mitől tartanod!

2009. szept. 26. 00:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyél több édességet azokon a napokon, ha úgy látod változik az étvágya, vagy nem úgy enne. Nekem bjött.
2009. szept. 26. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!