Szült valaki Székesfehérvári Szent György kórházban mostanában?
Szia! 2009-ben és 2014-ben szültem ott. Volt fogadott orvosom, de a 2. Szülésemre nem ért be, olyan gyorsan jött a manó. De az ügyeletes doki is rendes volt. Szülésznőt nem fogadtam, de kedvesek, rendesek voltak mindig, sőt! 2. szülésnél a szülésznő nagyon törekedett a gátvédelemre, masszírozta, és tényleg nem kellett vágni! Pedig én nem is szóltam hogy szeretnék gàtvédelmet ha lehet, hanem ők az orvossal megegyeztek hogy talán nem szüksèges vágni. :-) A szülésznő nevét nem tudom sajnos, valamilyen Nelli. Nekem a gyermekágyas osztállyal volt bajom. Nagyon kevés a csecsemősnővér, főleg éjjel. Szinte mindig üres volt a nővérszoba, mikor mentem segítségért. Minden műszakban volt egy bunkó csecsemős nővér, cseszegettek minket minden hülyeségért, bezzeg azt elnézték hogy a látogatók simán bejöttek a szobába holott ez tilos, csak a küszöbig mehetnének! Szoptass úgy, hogy jönnek-mennek a szobában... Szakadt, ronda ágynemű, tudom ez a legkevesebb, de 2009-ben még normális volt és minden nap megkérdezték, ki szeretné hogy áthúzzák? Legutóbb már ez nem volt. De ami a legkiakasztóbb volt nekem: mindenkit oda helyeznek ahol hely van. Tehát a kisbabás anyukával egy szobába az elvetéltet, az abortuszra érkezőt, az egyéb nőgyógyászati műtétre érkezőt. Ez sem így volt régebben.
A babának adnak ruhát, de ezen kívül mindent vinned kell az égvilágon, wc papírt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!