Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Depressziós lehetek ezután?

Depressziós lehetek ezután?

Figyelt kérdés
Van egy komoly betegségem,ami miatt császárral kell szülnöm,az orvos ezt javasolta. Sok helyen olvasom,hogy aki császárral szül elönti a hiányérzet,hogy nem hüvelyi úton szült. Ez mindenkire igaz vagy ritka?
2016. febr. 21. 06:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez baromság. Én is császárral szültem, semmi hianyerzetem nem volt. Ettől nem lesz az ember depressziós
2016. febr. 21. 07:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem mindegy alapvetően hogy állsz a témához.

Nézd úgy, hogy megadatott, hogy gyermeked legyen, az ő, és a te biztonságod miatt fontos a császár. Az a legfontosabb, hogy egészséges legyen. Nem kell túlragozni a dolgot.

2016. febr. 21. 07:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Én természetes úton szültem, és borzalmas volt, semmilyen csodát nem éltem át. 18 órán keresztül vajúdtam, a végén vákummal szedték ki a lányomat, Előtte össze-vissza vágtak, mire ezt összevarrták azt hittem kihullik a hajam.. Hetekig alig tudtam menni...

Inkább egy császár, mint egy ilyen szülés...

2016. febr. 21. 07:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha így előre tudod, akkor nem leszel depressziós. Azt el tudom képzelni, hogy aki sokáig vajúdik, és mégsem sikerül megszülnie, az érez valamiféle sikertelenséget, hogy igyekezett, mégsem sikerült, de ha előre tudod, hogy császár lesz fel tudsz készülni rá lelkileg.
2016. febr. 21. 08:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia, én nagyon szerettem volna hüvelyi úton szülni, de lábtartásos farfekvésbe volt a fiam, így császár lett, meg sem próbálhattam.

Akkor bántott, és iszonyúan rettegtem a császártól, de utólag semmi rossz érzésem nem volt, sőt! Mivel a fiam 4400g és 58cm volt, még örülök is, hogy így alakult ;)

A tejem is beindult 3. napon, szóval ne aggódj! :)

2016. febr. 21. 08:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak tőled függ, hogy emiatt lesz-e hiányérzeted. Ez pont fejben dől el, ne hagyd magad befolyásolni mindenféle írások által. A te gyereked, a te tested. Mégis mit kellene hiányolnod? Anya leszel és szeretni fogod a gyerekedet, nem hiányzik semmi!
2016. febr. 21. 10:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Emiatt ne legyen hiányérzeted, hiszen ez nem rajtad múlik, nem a te hibád, hogy ezt javasolta az orvos. Ez a ti közös érdeketek.

Túl az első szülésemen, utólag azt mondom, bár császár lett volna... abszolút nem hiányozna, amit át kellett élnem... (indított szülés lett, gigantikus mennyiségű oxitocin, és nálam is vákuum lett a vége)

2016. febr. 23. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!