Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan védekeztetek szülés után?

Hogyan védekeztetek szülés után?

Figyelt kérdés
Nem szedhetek fogamzásgátlót, krémezni meg gumizni meg 10 év után nem szeretnék a férjemmel.A dokim a spirált javasolja de nem tudom az milyen lesz, kicsit félek tőle.Sokan ellene vannak, mert gyulladást okozhat.Más a mai spirál, mint anyukáink idejében?
2010. márc. 31. 10:04
 1/7 anonim ***** válasza:
én mirenát rakattam fel nincs vele semmi problémám ha megengedheted magadnak csak ajánlani tudom!!!!!!!!!!!
2010. márc. 31. 11:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, mennyibe kerül és mennyi a szavatossága?
2010. márc. 31. 11:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Az elsö gyerek után maradt a gumi,mert akartunk tesót....

gyógyszert tovább nem akartam szedni.Most itt a kisfiunk,2 hetes.Ha megyek kontrollra egyböl rakatom fel a spirált ha minden rendben lesz.Nekem itt (N.o)150€ és 3 évig jó.

2010. márc. 31. 14:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Óvszerrel, most megjött először és elkezdtem az azáleát.
2010. márc. 31. 14:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Szülés után 8 héttel arany spirált rakattam fel. Egyáltalán nem fájt, hisz még nyitva volt a méhszáj, és azóta sincs vele semmi baj (fél éve).
2010. márc. 31. 22:52
 6/7 anonim ***** válasza:
mirena 44000 volt 6 hó garancia a lelökődésre!5 évig lehet fenn a doki azt mondta a legbiztosabb fogamzásgátló.csökkenti a menszit és fájdalmit!
2010. ápr. 1. 08:18
 7/7 anonim ***** válasza:
óvszer:-) Nagyon csúnyák lettek az ereim a szülés után (gondolom a súly miatt), így nem akarok gyógyszert szedni
2010. ápr. 1. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!