Hogy védekeztetek szülés után? Még szoptatok.3 hete
szültem
Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 14:45
1/10 anonim válasza:
én úgy, ahogy előtte: óvszerrel
2009. júl. 24. 14:53
2/10 anonim válasza:
cerazette tabletta
2009. júl. 24. 14:59
3/10 anonim válasza:
Miután kiszedték a varratokat (császárral szültem), én már az orvosomtól megkaptam a fogamzásgátló injekciót, 3 hónapig hat. Ez olyan fajta amit szopizás alatt is lehet használni. Kérdezd meg a nőgyogyidat. Az óvszert inkább kihagyom, nagyon utálom.
2009. júl. 24. 14:59
4/10 A kérdező kommentje:
Nincs már vérzésem.
És nem biztos hogy ki tudjuk várni a 6 hetet.
2009. júl. 24. 15:00
5/10 anonim válasza:
miért nem tudjátok kivárni a 6 hetet?????!!!!!
ne máááááááár
mit nem lehet azon kibírni???!!!
2009. júl. 24. 15:08
6/10 anonim válasza:
6 hétig semmi szex, utána a kontrollvizsgálaton írt fel a doki gyógyszert (Cerazette) és azt szedtem amíg szoptattam a kislányom.
2009. júl. 24. 15:09
7/10 anonim válasza:
Mi is csak 4 hetet bírtunk ki:))) Akkor óvszer volt, utánna a doki nekem i cerezettet irt fel
2009. júl. 24. 15:54
8/10 anonim válasza:
Nem igaz, hogy felnőtt ember nem bírja 6 hétig türtőztetni magát?! Kontrollon beszéld meg az orvosoddal, biztos ír neked is szoptatás mellett szedhető fogamzásgátlót
2009. júl. 24. 16:54
9/10 anonim válasza:
Mi tavaly szeptembertől türtőztetjük magunkat, orvosi eltiltásra :-(
De szerintem - főleg mivel szoptatsz - akkor inkább óvszer.
2009. júl. 24. 17:45
10/10 anonim válasza:
Nem kell az élményről lemondanod 6 vagy több hétig, de a tényleges behatolástól óva intelek. Fertőzés, méhszáj még nem gyógyult...
Örülj neki hogy készen állsz úgy érzed, de vigyázz magadra. Később akár több hét is lehet egy fertőzés vagy felsértés gyógyulási ideje.
Egyébként mi sem bírtuk ki, javaslom elevenítsd fel a tinédzserkori "megoldásokat". Nekünk kifejezetten jót tett, lelkileg is helyrerázódtam hogy a párom ennyire fel tudom villanyozni néhány héttel a szülés után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!