Van olyan, akinél apás szülés volt, de úgy érzi, legközelebb nem erőltetné? Vagy aki eleve nem akart apás szülést, az miért gondolta így?
Én sem akarom, hogy bent legyen, habár nem emiatt. Egyszerűen szerintem zavarna. Nem akarom, hogy lásson szenvedni és én sem akarom, hogy bárki ott kontárkodjon, meg felesleges dolgokkal még idegesítsen, nekem nincs rá szükségem, szerencsére ő sem akar bent lenni.
(Pluszba megjegyzem, hogy borzasztó hülyeségnek tartom a köldökzsinór átvágást... Mi értelme van??)
Az elsőnél úgy gondoltam, nem szeretném, hogy bent legyen. Úgy éreztem, nincs keresnivalója a szülőszobán, elég ha lélekben velem van :) Mikor ezt mondtam neki, nagy kő esett le a szívéről. Ha kérem bejött volna, de szíve szerint kihagyta volna, így megegyeztünk, hogy magam leszek. Most a másodiknál is így tervezzük.
Ha azt érzed, nem akarod hogy ott legyen, akkor az lesz a helyes döntés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!