Szülés utáni derékfájás?
Figyelt kérdés
Szülés óta olyan derékfájásom van,hogy néha alig bírok mozogni.Háton nem tudok feküdni,a lábaimba pedig égő érzés sugárzik.2010. márc. 30. 15:16
1/10 anonim válasza:
Mennyi ideje szültél? A terhesség során a derék-hát nagyon meg van terhelődve,ilyenkor a testtartás is más. És ha még erre rájön a szoptatás is...! Én lassan 9 hónapja szültem,szoptatok még mindig,de csak este,éjjel és reggel,és az én derekam akkor akar leszakadni,amikor a hátamon alszom.Még nem rendeződött helyre.
2/10 anonim válasza:
Nekem is nagyon fájt a derekam egész nap, egész éjjel, most 10 hós a babám és mióta csak este és reggel szoptatom, azóta már nem fáj.
3/10 anonim válasza:
Szia! Én 19 hónapja szültem. A kitolás alatt éreztem egy roppanást a medencémben...azóta estére szinte szétszakad a medencecsontom...feküdni, ülni sehogyan se jó...amíg mozgok, addig kevésbé fáj :( Ja! Még szoptatok, de nem amiatt fáj, mert meg van közben támasztva a hátam és nem is kell tartani közben a kislányomat, szopizás közben ül....
4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!17 hete szültem,akkor még türelmesen várom,hogy jobb legyen.csak így sajnos tornázni sem tudok.:(
2010. márc. 30. 17:40
5/10 anonim válasza:
Én a lábamba akkor éreztem ilyet, mikor még éjjel is 2-3 óránként szoptattam. Mivel ülve szoptattam éjjel is ezért a lábam nem tudott pihenni. De miután már tudtam többet pihenni a lábfájás elmúlt. A derékfájás viszont még most is megvan, éppen tegnap voltam orvosnál emiatt, mert már elviselhetetlen a fájdalom. A doki ránézésre megmondta hogy a derekamnál begörbült a gerincoszlopom a rossz tartástól. Meg fogják röntgenezni, nem tudom mi lesz a vége.
6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm neked is a választ!Remélem,semmi komoly.
2010. márc. 31. 13:51
7/10 anonim válasza:
Valószínűbb,hogy nem a szoptatás miatt fáj a derekatok.Az én babám 11 hós és én már túl mentem ezen a procedúrán.A titok az EPI.Ideget talál szúrás közben és ezért fáj a láb és a derék is.Nekem 8szor szúrták meg mire eltalálták a z érzéstelenített részt és ebből kétszer a jobb lábam mozgatóidegét,annyira,hogy a lábam az államig ugrott fel rögtön.Azóta megvan pecsételve szinte minden napom.Gyógyszert szedek CT-n voltam és a doki szerint pár hónap alatt magától gyógyul,de mindig érzékeny lesz!Gondolom kaptatok epit ti is.Na ez a titok!
8/10 anonim válasza:
Előző kommentelő vagyok.Csak annyit,hogy én nem szoptatta,mert nem volt tejem egyáltalán és még is fájt a derekam.Ezt csak azok miatt akik a szoptatásra fogják.
9/10 anonim válasza:
Én nagyon sokat kínlódtam szülés közben, bár gyorsan ment, és még gyorsabb lett volna, ha nem azzal nyaggatnak, hogy feküdjek teljesen hanyatt és úgy szűljek. Kínlódtam rettenetesen, a babám kék volt, mire kijött és akkor tudott csóri kijönni, amikor a férjem megemelt. Na szóval a fekve tolós kínlódás közben valami meghúzódhatott mert rettenetesen fájnak a farizmok, a derekam, alig bírok ülni, felálláshoz daru kell.
EPIDURÁLIS ÉRZÉSTELENÍTÉST NEM KAPTAM! Már nem szoptatok, mégis.... Voltam röntgenen, ott azt mondták nincs se törés, se repedés, csak még szét vannak nyílva a medencecsontok, ahogy "épült a babaházikó" úgy maradt.... Remélem majd elmúlik
10/10 anonim válasza:
Előző vagyok, 4 hónapos a babucim. Ezt elfelejtettem hozzátenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!