Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi történik, amikor az ember...

Mi történik, amikor az ember bemegy ügyeletre szülni?

Figyelt kérdés
Nincs választott orvosom, ráadásul most költöztünk másik kerületbe Bp-n, és ahova most tartozom új lakcím szerint ott SZTK-ban történik a terhesgondozás, ultrahang, és egyáltalán minden vizsgálat szülésig. Területileg most az Uzsokihoz tartozom, tehát ott szülök majd májusban ügyeletesnél, mert nincsenek százezreim szülésre. Viszont soha nem jártam ott, és nem tudom, hogy kell csinálni az egészet... Megindul a szülés, bemegyek a portára, mondom, hogy ide tartozom, jöttem szülni? Vagy hogyan? Előre érdeklődni kell, előre egyeztetni valakivel, hogy amúgy ide fogok jönni szülni. Nem ismerek orvost sem, ha akarnék sem tudnék fogadni orvost. Tapasztalat?
2016. febr. 11. 20:56
 1/2 anonim ***** válasza:

bár én sem voltam még az uzsokiban, de simán besétálhatsz holnap, becsöngetsz a szülészetre, ki fog menni hozzád valaki és szépen kérsz egy időpontot "szülőszoba látogatásra" :)

ott majd mindent elmondanak. de ha nem, akkor igen, annyi, hogy bemész szülni...

2016. febr. 11. 21:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Simán meg fogsz szülni úgy is, hogy nincs fogadott orvosod. Ne izguljál.
2016. febr. 11. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!