Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros anyukák, ti mit...

Császáros anyukák, ti mit éreztetek a műtét alatt?

Figyelt kérdés
Nem tudom csak az én túlérzékenységem-e, de éreztem mindent! Mivel nagyon kiabáltam és látták hogy nem fogom bírni így altattak. Nagyon sajnálom mert így nem láthattam az újszülött babámat és ezt már soha nem tudom pótolni. Lehet hogy el kellett volna viselni a fájdalmakat? Vagy ha jól adják be az érzéstelenítőt akkor nem szabad ennyire fájnia?
2010. márc. 30. 13:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is spinális érzéstelenítést kaptam, ráadásul tolófájás alatt adták a gerincembe (magas egyenes állás miatt nem fordult be a feje, ezért kellett császár), de konkrétan én már azt sem éreztem amikor a bokám leért a műtőasztalra. Utána mondták hogy megpiszkálják a hasam, szóljak ha már nem érzem. Na én semmit nem éreztem, és ez így volt az egész műtét alatt, végig beszélgettük az egészet. Pár perc után a doki szólt, hogy vegyek egy nagy levegőt és tartsam bent, mert kiemeli a kisfiamat, ezt érezni fogom. Na én semmit nem éreztem, se rángatást, se matatást, csak hallottam hogy felsírt a kisfiam:) Az összevarrást sem éreztem! Szóval nálad tuti nem jól adták be azt az érzéstelenítőt szerintem.

2010. márc. 31. 09:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is a matatást éreztem, de fájdalmat semmit.
2010. márc. 31. 19:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmi fájdalmat, csak a rángatást, amikor kiszedték a babát. Sajnos rosszul szúrtak meg Téged! Emiatt ne szégyeld magad!!!
2010. márc. 31. 21:48
 14/14 A kérdező kommentje:
Előtte én is arra számítottam hogy végigbeszélgetjük az egészet. Nagyon erős és sűrű fájások között készítettek elő a műtétre, már remegtek és sírtam a fájdalomtól, de bíztattak hogy tartsak ki mert ezek már az utolsó fájdalmak amiket érzek mert mindjárt kapom az értéstelenítőt. Jó nagy csalódás ért! Ha még egyszer ilyesmire kerül a sor akkor szülés előtt kérni fogom hogy beszélhessek az aneszteziológussal, hátha legközelebb jobban lövik be a dózist :) Hú de hogy irigyellek ám benneteket! :)
2010. ápr. 1. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!