Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A Szt. Istvánt, vagy a Szt....

A Szt. Istvánt, vagy a Szt. Imrét válasszam ha ügyeletesnél fogok szülni?

Figyelt kérdés

Vidéki vagyok, de pár napot Pesten leszek és bármikor jöhet a baba, segítsetek választani. Minél természetesebben szeretnék szülni.

Köszönöm!

2008. szept. 18. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
A Szt. Istvánról nem tudok véleményt mondani.A Szt. Imrével nagyon meg vagyok elégedve.Én ott szültem 5 hónapja.Nevetséges,de jól éreztem magam bent.Természetesen vártam,hogy haza mehessünk,de nagyon rendesek voltak a csecsemősök,a szobatársak.A kaja is ehető volt és tisztaság volt.Két ágyas szobában voltam,a 3 napból 1 éjszakát egyedül töltöttem(babámmal).
2008. szept. 18. 21:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Én a Szent Istvánban fogok szűlni decemberben.Én nagyon jó korháznak tartom és rugalmassak az orvosok is.Azt tudom,hogy ha megszűlsz a babáddal lehetsz mindig és a hozzátartozók is bejöhetnek amikor akarnak.Szűlhetsz kádban is,de választhatód a hagyományosat is.3-4en vagytok egy szobában.De van honlapuk is ott bőven levan írva minden!
2008. szept. 18. 23:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia.Én 18 hete szültem a Szent Istvánban,és mindennel maximálisan elégedett vagyok.Van a vajúdóban kád,bordásfal,franciaágy,labda-abból több is,én magammal vittem a szülőszobába,amik 1 személyesek!-és teljesen normális a személyzet.Fájdalomcsillapítást a nap 24 órájában kérhetsz,ez sem mellékes.A babád végig veled van,fürdetni a nővérkék szokták.A szoptatáshoz is kapsz segítséget,de ha bármi gondod van,kérdezd meg a nővérkéket,csecsemősöket.
2008. szept. 19. 00:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok.Engem az egész vajúdás alatt csak óránként vizsgáltak,nem kértem fájdalomcsillapítást,nem volt infúzióm,se gátmetszésem.Elég rugalmas a személyzet.Az hozzá tartozik a dologhoz,h volt fogadott orvosom és szülésznőm is.De ahogy hallottam másoktól,teljesen normális bánásmódban volt részük azoknak is,akiknek nem volt orvosuk.Könnyű szülést.
2008. szept. 19. 00:41
 5/7 anonim ***** válasza:

a szent istvan tobb mint 10 eve rendelkezik a bababarát korhaz cimmel. [link]

remelem a link segit.

sajnos az imrerol nem tudok semmit, en is az istvánba tervezek szulni.

2008. szept. 19. 11:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget mindenkinek!!!
2008. szept. 19. 12:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 10hete szültem a szt.Imrében és csak csatlakozni tudok az első hozzászólóval.Nagyon jól éreztem magamat bent-leszámítva a fájdalmaimat..császár miatt.De nagyon meg voltam elégedve mindennel,igaz a látogatók csak ablakon keresztül látják a babát,de ennek én örültem is.A kaja jó,a csecsemősök aranyosak..orvosok is,igaz én választottnál szültem..Sztem érdemes oda menni,én jó élményekkel távoztam és legközelebb is ezt fogom választani.
2008. szept. 19. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!