Holnap reggel elindítják nálam a szülést! 3 cm-re kivagyok nyílva. Akiknek volt ilyen segítsenek mire számíthatok? 40+4 2. babám
2010. márc. 30. 11:15
1/9 anonim válasza:
nekem voltak fájásaim, de nem tágultam, kaptam oxitocint meg burokrepseztés volt...hát mit ondjak, nem akarlak megjeszteni, de hirtelen olyan erős fájások lettek, hogya zt hitem meghalok. de 3/4 óra altt megvolt utána a babám. amikor már tolni kellett, nem éreztem semmit, nem fájt. állítólag egyéni, ki hogyan reagál, de általában a rendesnél erősebb fájásokat generál, és meggyorsítja a folyamatot. de látod, túléltem, mint annyian. a babára gondolj most, hogy hamarosan meglesz, a karjaidban. sok sikert, majd írd meg, hogy zajlott, drukkolok nektek!
2010. márc. 30. 11:54
2/9 anonim válasza:
Nekem is indították! 41+3 voltam!!!
Burokrepesztés..oxitocin.... és nekem már egy óra múlva 1perces fájásaim voltak és 1percig tartott!!és ez ment 22órán keresztül!!!Aztán toló fájások és a tágulás hiányában császár lett!!(de ez én vagyok!!) :)
Lehet neked könnyű lessz!!!Ez egyén függő!!
2010. márc. 30. 12:00
3/9 anonim válasza:
Szia! Nekem beöntés, burokrepesztés..majd raktak fel zselét, bekötötték az oxitocint..mind ez reggel tízkor, majd este 11-körül kezdtem csak bármit is érezni,,addig aludtam, néha felkeltettek,hoztak vacsit:)) na este 23-kor már úgy éreztem, hogy wc-re kell mennem..de akkor már nem engedtek..nem volt erős a fájás..meg nézett doki..irány a szülőágy..még akkor sem fájt csak mensi szerű fájdalom volt..aztán közölték..fájásgyenge vagyok..irányított nyomás lesz..mert nem érzetem szükségét, hogy nyomjak..így levezényelték ők..mikor szóltak, hogy nyomjak, nyomtam..és húsz perc alatt meg is lett, érzéstelenítő nélkül..nem kaptam semmit mert nem fájt semmim és el is felejtettem kérni:))viszont inni nem adtak szülés után azonnal, így a takarítónő hozott mert azt hittem szomjan halok..úgy,hogy ha pároddal szülsz legyen a zsebébe valami itóka..még ha nem is lehet akkor is..!!!
2010. márc. 30. 13:34
4/9 anonim válasza:
Múltkor is pozitív példa voltam egy kismamának,aki indítás előtt állt!Nekem is indították,és fél 10kor kötötték be az infúziót,fél 11ig alig fájdogált.Aztán eléggé,és valóban szinte összefüggő fájásaim voltak.Nem bírom a fájdalmat,de nem volt vészes!Meg úgyis másképp éled meg ezt a fájdalmat,nem igaz????És pont délben megszületett a fiam:-)!!!
=éves anyuja,és 36 hetes km:-)
2010. márc. 30. 14:49
5/9 anonim válasza:
Előző vagyok!
7 éves anyuja,ezt akartam írni:-)
Én különben 2 ujjnyira voltam nyitva,de nem éreztem hogy ez így van.Nem volt semmi jele.
Oxi,burokrepesztés.
2010. márc. 30. 14:52
6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat tehát bármire számíthatok:) Van ilyen is olyan is! Na hajrá!
2010. márc. 30. 16:15
7/9 anonim válasza:
41+1 voltam. amikor indították. Burokrepesztés, oxitocin... 3 óra alatt lett meg a babám. 2 ujjnyi méhszájjal indultam. Én nem bánom, hogy indították...
Neked se hiszem, hogy túl sokáig tartana, főleg 2. babóval, nekem első volt!
Szép szülést!
2010. márc. 30. 20:07
8/9 anonim válasza:
Fiammal 40+6-on, lányommal kiírt napon indítottak. Burokrepesztés, beöntés (én kértem), fájások aguktól nem indultak be, ezért oxitoci, EDA bekötése.
Nagyjból mind a kettőnél (9 év különbség) 8 óra vajúdás és rövid kitolás szak volt.
Mindkettn nagy babák volta, 4,4 ill 3,95 kilósak.
Szülések után varrás kívül-belül, mivel szépen szétszakadtam.
2010. márc. 30. 21:46
9/9 anonim válasza:
Szerintem gyorsan meg lesz a babád. Már 3 ujjnyira ki vagy tágulva, 1-2 ujjnyi, és jön is. Nekem rossz élményem van, én sem tágultam, császár lett, de szerintem már nem lesz így olyan nehéz. Sok szerencsét!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!