Ha egy magyar állampolgár Angliában szül csak angol nevet adhat a babának, csak magyart, vagy bármilyet?
Figyelt kérdés
2016. febr. 7. 19:34
2/15 A kérdező kommentje:
De angolt is, függetlenül a szülők származásától?
2016. febr. 7. 19:56
4/15 anonim válasza:
Igen, adhatsz akár angol nevet is.
5/15 anonim válasza:
Barmilyen nevet adhatsz, en ismerem magyar szulok gyerekent Matet, Leventet es Ildikot is, Brian-t es Isaac-ot is.
6/15 anonim válasza:
Barmilyet adhatsz,a konzulatuson is megerdeklodtem. 2 het mulva szulok Angliaban, tobb olyan nev is van a listan ami otthon nincs.
7/15 Bob the builder válasza:
Kivéve ha Magyar állampolgárként akarod anyakönyveztetni mert akkor annak megfelelően kell. Ergo nem adhatsz enki Angol nevet csak amit Mo.n is elfogadnak. Ez meg tapasztalat.
8/15 anonim válasza:
Az utobbi hozzaszolo allitasaban nem vagyok biztos, mert a mi fiunk Deniel, es o meg nem angol allampolgar. Most megneztem, es nem talaltam a Magyarorszagon anyakonyvezheto nevek kozott a Denielt. [link]
Honnan van ez a tapasztalatod?
9/15 Bob the builder válasza:
gyerek szülésből :) mennyi idős a kicsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!