Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez már a magzatvíz lenne?

Ez már a magzatvíz lenne?

Figyelt kérdés
37 hetes kismama vagyok. Fogadott orvosom nincs. 2 napja távozott a nyákdugó, azóta nincs semmilyen folyásom, ha van is nagyon minimális. Ma viszont 2x is azt tapasztaltam, hogy vízszerű folyadék távozott, éreztem is, szagtalan. A fehérneműn egy 3cm átmérőjű területen. A méhszájam állapota 2100 ma nézték, ennyi volt 35 hetesen is. Nagyon féltem a kisbabámat, nehogy baja essen! Ugyanis az első babámat fájásgyengeség miatt császárral szültem és most se érzek szinte semmit, csak feszülést a hasamaljamban. Nála rendesen elfolyt, így konkrétan tudtam, de most nem. Kérem az ezügyben tapasztalt anyukákat, hogy válaszoljanak magzatvíz-e vagy sem?
2016. febr. 5. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt mi nem fogjuk tudni megmondani neked. Ha csak szivárog a víz, hasonlíthat bővebb folyáshoz. Ha aggódsz, menj be a kórházba. Attól, hogy nincs fogadott dokid, megnéznek és ellátnak rendesen.
2016. febr. 5. 22:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Szintén 37 hetes vagyok, és én sem tudom eldönteni. Egész nap ez megy...teljesen száraz, aztán hirtelen egy kiskanálnyi mennyiség...jelzőbetét nincs a patikában....10 perceseim voltak, de elmúltak.

Én maradtam itthon, várok még...baba nagyon aktív nekem.

2016. febr. 5. 22:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha elfolyik a víz az nagyjából olyan, mintha bepisilnél, csak nem tudod megállítani. Lehet több, vagy kevesebb, attól függ, hogy egyszerre mennyi tud kifolyni, mert nem mindig szabad az út. Szerintem, ha aggódsz akkor inkább menj be. Azt szokták mondni: Inkább feleslegesen 10x, mint egyszer későn. Érted?
2016. febr. 5. 23:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Végül bementünk, de haza is küldtek, mert egyre több jött és nem tudtam kontrolálni. Megvizsgált az orvos, de nem magzatvíz volt. Az orvos ajánlotta a jelző betétet. Viszont azóta nem jelentkezett ilyen vízszerű elfolyás.
2016. febr. 6. 22:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Elírtam bocsánat. Szóval végül bementünk, mert egyre több jött és nem tudtam kontrolálni. De haza küldtek..... folytatás a fentebb lévő üzenetemben válaszolva. Kiegészítve, hogy nekem is nagyon aktív a Picikém.
2016. febr. 6. 22:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem mikor elfolyt a magzatviz,. langyos volt és megszaglásra pedig édeskés.. :D
2016. febr. 9. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!