Most akkor ez folyás volt vagy magzatvíz? Össze vagyok zavarodva.
szerintem mviz volt.
de hát orvos jobban tudja.
már nincs sok hátra:)drukkolok:)
Magzatvíz elfolyás után 24 óra is elmúlhat míg jönnek a fájások.
Egyébként szerintem magzatvíz volt, csak a baba feje elzárta a többit.
Kitartás és készülj lelkileg, szerintem is szülni fogsz!
Könnyű szülést és szép babázást!
Te vagy a második egy hónap alatt, aki azt írja, hogy hazaküldik a kórházból szivárgó magzatvízzel. Ez tök durva, hogy orvos még csak meg sem vizsgál! Nekem is így folyt el a víz (illetve csak szivárgott), és nem is voltak fájásaim a burokrepesztésig, de ahol én szültem, ott szivárgó magzatvízzel nem engednek várni 6 óránál tovább, ha nem történik semmi. Merthogy a sérült burkon keresztül felszálló fertőzést kaphat a baba. Ilyenkor antibiotikum, és ha nem indul el a szülés 6 órán belül, akkor indítják.
Tök nagy felelőtlenség, hogy hazaengednek, mondván, ha magzatvíz, majd lesznek fájásaid. Hát igen, csak baromira nem mindegy, hogy mikor...
Nesze neked, magyar egészségügy...
En Angliaban elek. Szerda reggel 9-kor elontott a magzatviz,bementem,kozoltek hogy ez tenyleg az,de mivel nincsenek fajasaim hazakuldtek,hogy ha faj menjek vissza,ha nem pentek!!! reggel meginditjak. Csutortokon hajnali fel3-kor 8 percesekre ebredtem,hivtam a korhazat azt mondtak ha 5 perces lesz mehetek.
Itt sem izguljak tul a dolgot 😊
Anyum akkor mar ittvolt segiteni,ki volt akadva ezen a rendszeren
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!