Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most akkor ez folyás volt...

Most akkor ez folyás volt vagy magzatvíz? Össze vagyok zavarodva.

Figyelt kérdés
40+2 hetes terhes vagyok.Tegnap este 11 körül séta közben elment a nyákdugóm egy ilyen zselé nyálkás szerű anyag de átlátszó.Ma reggel ahogy felkeltem és előntött valami víz nem túl sok de a tisztasagi betétem a bugyim átázott és a földre is ment belőle egy kicsi szóval felkellett törölnöm.Utánna a másik bugyim is átázott aztán vettem fel mégegyet hogy várok hogy biztos az e az is szinte azonnal vizes lett.Semmi szaga nem volt tényleg mintha víz lett volna.Lezuhanyoztam összekészültem bementem a kórházba viszont utánna meg már nem folyt megnézték a betétem és nm volt rajta semmi.Most sem érzem hogy folyna ezért hazaküldtek hogy majd menjek vissza ha fájásaim lesznek.De ezt nem êrtem most akkor tényleg nem magzatvíz volt?Azt mondta a szulésznő ő nem tudja mi volt de ha magzatvíz volt akkor úgy is lesznek fájásaim.Most kicsit össze vagyok zavarodva hogy vajon eltêveszthettem volna.Vagy volt mar aki napokat várt folydogáló magzatvízzel?Vagy kinek hogy volt ez az egesz?Köszönöm a válaszokat.
2016. febr. 2. 13:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

szerintem mviz volt.

de hát orvos jobban tudja.

már nincs sok hátra:)drukkolok:)

2016. febr. 2. 13:56
 2/12 anonim ***** válasza:
Lehetett viz,mjuk megreped a burok,kijön viz de aztán a baba feje odakerül és elzárja az utat a továbbiaknak. Folytatódni fog,ha a szülés indult meg.
2016. febr. 2. 14:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem este hatkor folyt el a magzatvizem, rengeteg volt, így biztos voltam benne. Az ügyeletes doki szerint képzelődtem, haza akart küldeni, de mivel terhességi cukros voltam, ezért bent fogott. De végig magyarázta, hogy nem hiszi el, hogy egy ilyen egyszerű kérdést nem tudnak eldöntieni a nők, meg hogy lehetek ennyire hülye, hogy egy kis folyvást magzatvíznek nézek, amikor teljesen zárt is vagyok stb... Három óra múlva három perces fájásaim lettek. Szóltam, de legyintettek, hogy csak képzelődök, végül 11 után, két órányi vajúdás után hajlandó volt újra megvizsgálni, és sos hívta a dokimat, mert majdnem 4 ujjnyira nyitva voltam. Bejött q dokim, kérdeztem tőle, hogy akkor most mi van, mert egyszer elfolyt otthon a víz, azóta semmi, akkor repeszt burkot? De nem kell repeszteni, mert tényleg elrepedt, nem képzelődtem, és hozzá tette, hogy tudja ki ma az ügyeletes, ne foglalkozzak semmivel, amit mondott... Úgyhogy simán lehet, hogy magzatvíz volt.
2016. febr. 2. 14:07
 4/12 A kérdező kommentje:
De az a baj hogy nem érzem hogy lennének fájásaim.Csak kellemetlenül és hülyének éreztem magam a kórházba hogy befutottam közben meg lehet hogy nem is magzatvíz volt de szerintem az volt.Nekem az volt a fura hogy megsem vizsgáltak csak nst-t meg a betétemet megnézte a szülésznő.Azt hittem ma lesz a nagy nap hát úgy látszik hogy nem..kicsit szomorú vagyok azért már nagyon rávoltam készülve :D
2016. febr. 2. 14:55
 5/12 anonim ***** válasza:
nem sokára meg szülsz vagy meginditják a szülésed. folyás volt,vagy a baba feje ugy van,hogy kevesebb magzatviz jött ki
2016. febr. 2. 15:13
 6/12 anonim ***** válasza:

Magzatvíz elfolyás után 24 óra is elmúlhat míg jönnek a fájások.

Egyébként szerintem magzatvíz volt, csak a baba feje elzárta a többit.

Kitartás és készülj lelkileg, szerintem is szülni fogsz!

Könnyű szülést és szép babázást!

2016. febr. 2. 15:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha tiszta víz volt, akkor magzatvíz lehetett. Nekem mielőtt elkezdett folyni, volt egy pukkanás a hasamban. Pár másodperc múlva folyt egy adag. Nem egyszerre, kisebb adagokban, de egyértelműen folyt. Gyors, könnyű szülést kívánok! :)
2016. febr. 2. 15:38
 8/12 anonim ***** válasza:

Te vagy a második egy hónap alatt, aki azt írja, hogy hazaküldik a kórházból szivárgó magzatvízzel. Ez tök durva, hogy orvos még csak meg sem vizsgál! Nekem is így folyt el a víz (illetve csak szivárgott), és nem is voltak fájásaim a burokrepesztésig, de ahol én szültem, ott szivárgó magzatvízzel nem engednek várni 6 óránál tovább, ha nem történik semmi. Merthogy a sérült burkon keresztül felszálló fertőzést kaphat a baba. Ilyenkor antibiotikum, és ha nem indul el a szülés 6 órán belül, akkor indítják.

Tök nagy felelőtlenség, hogy hazaengednek, mondván, ha magzatvíz, majd lesznek fájásaid. Hát igen, csak baromira nem mindegy, hogy mikor...

Nesze neked, magyar egészségügy...

2016. febr. 3. 00:49
 9/12 A kérdező kommentje:
Hát képzeljétek el hogy nem macgyarországon vagyok hanem Svájcban.Szerintem magyarba ilyet nem engednének meg...én nagyon csodálkoztam ezen.Azert nem vizsgálnak meg mert hogy a vizsgálat után nagyobb a fertőzésveszély kialakulása.Most minden nap 2 szer be kell mennem a korházba vért vesznek meg nst hogy minden okés-e.A reggeli szülésznő nem hitte el hogy magzatvíz volt.Az esti műszakos azt mondta valószínűleg az volt de felül repedt meg egy kicsit a burok ezert folyik nagyon lassan és hogy van idő ilyenkor nem kell sietni majd magától beindul.Elég kellemetlen napokig így lenni és várni meg bemenni napi 2 szer a kórházba....
2016. febr. 3. 06:49
 10/12 anonim ***** válasza:

En Angliaban elek. Szerda reggel 9-kor elontott a magzatviz,bementem,kozoltek hogy ez tenyleg az,de mivel nincsenek fajasaim hazakuldtek,hogy ha faj menjek vissza,ha nem pentek!!! reggel meginditjak. Csutortokon hajnali fel3-kor 8 percesekre ebredtem,hivtam a korhazat azt mondtak ha 5 perces lesz mehetek.

Itt sem izguljak tul a dolgot 😊

Anyum akkor mar ittvolt segiteni,ki volt akadva ezen a rendszeren

2016. febr. 3. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!