Most akkor ez folyás volt vagy magzatvíz? Össze vagyok zavarodva.
Figyelt kérdés
40+2 hetes terhes vagyok.Tegnap este 11 körül séta közben elment a nyákdugóm egy ilyen zselé nyálkás szerű anyag de átlátszó.Ma reggel ahogy felkeltem és előntött valami víz nem túl sok de a tisztasagi betétem a bugyim átázott és a földre is ment belőle egy kicsi szóval felkellett törölnöm.Utánna a másik bugyim is átázott aztán vettem fel mégegyet hogy várok hogy biztos az e az is szinte azonnal vizes lett.Semmi szaga nem volt tényleg mintha víz lett volna.Lezuhanyoztam összekészültem bementem a kórházba viszont utánna meg már nem folyt megnézték a betétem és nm volt rajta semmi.Most sem érzem hogy folyna ezért hazaküldtek hogy majd menjek vissza ha fájásaim lesznek.De ezt nem êrtem most akkor tényleg nem magzatvíz volt?Azt mondta a szulésznő ő nem tudja mi volt de ha magzatvíz volt akkor úgy is lesznek fájásaim.Most kicsit össze vagyok zavarodva hogy vajon eltêveszthettem volna.Vagy volt mar aki napokat várt folydogáló magzatvízzel?Vagy kinek hogy volt ez az egesz?Köszönöm a válaszokat.2016. febr. 2. 13:53
11/12 anonim válasza:
Nálunk 8-12-16 órát (orvos- és helyzetfüggő) várnak maximum a szülés megindításával a magzatvíz elfolyása után, de haza nem engednek, már ha elhiszik, hogy tényleg elfolyt a víz, nekem ugye nem hittek, csak a terhességi cukor miatt tartottak bent. Hát minden országban mások a szokások. De még országon belül is. Itt is írták már többen, hogy nekik azt ajánlották, hogyha elfolyik a magzatvíz, akkor feküdjenek, nehogy a köldökzsinór a baba nyakára tekeredjen. Nálunk ezt pl csak akkor mondják, ha nincs beékelődve a baba, de itt írták páran, hogy náluk mindentől függetlenül ez az ajánlás, és utána vajúdás alatt is végig feküdni kell. Úgyhogy nehéz ebben a kérdésben okosnak lenni.
12/12 anonim válasza:
nekem folyt a mvizem, bementem a kórházba, megvizsgáltak, és már ki sem engedtek, nehogy valami fertőzést összeszedjek. majd 30 órával később császároztak meg, mert nem jöttek a fájások, és mi kórházunkban max 24 órát várnak ha elfolyik a mviz.
majd azért írd meg ha megszületett a pici :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!