Szülés után helyre áll majd az emésztésem?
Figyelt kérdés
A terhességem elejétől iszonyú szorulásom van. Már mindent próbáltam (táplálkozás, gyógynövény, mozgás stb),mégis úgy tűnik szinte megállt a bélműködésem. Nagyon nehezen bírom már, szülés után hamar helyreállnak ezek a dolgok is?
32 hetes vagyok.
2008. szept. 18. 14:07
1/2 anonim válasza:
Szülés után gyakran előfordul az aranyér, ami még ront a helyzeten. Sajnos nekem is ez volt, terhesség alatt is elég sokszor volt szorulásom, szülés után pedig aranyerem lett és még nehezebben és fájdalmasabban ment a dolog. Kb 6 hét volt mire rendbe jött, szerencsére most már minden ok. A táplálkozásra szülés után is figyelj, mert az sokat segíthet.
Könnyű szülést!
2 hónapos kisfiú anyukája
2/2 anonim válasza:
minden reggel igyál meg egy begre langyos vizet azzal kezd a napot nalam bevált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!