Hétfőn vizsgálta az orvos a méhszájat (cx:1000). Egy ujjnyi méhnyak zárt méhszáj. Be fog indulni magától a szülés?
Figyelt kérdés
A 41. hétben vagyok. Ha a héten nem jön a baba, hétfőn megindítják. Nagyon félek, hogy erre szükség lesz. Hétfőn vizsgálta az orvos a méhszájat (cx:1000). Egy ujjnyi méhnyak zárt méhszáj. Ezzel lehetséges még, hogy a maradék pár napban útnak induljon a baba. Nem értem miért nem jön, nem volt elszámolva, sőt mindig 1-2 nappal idősebb is volt UH szerint a számított kortól. :-((( (Hétfőre voltam kiírva)2008. szept. 18. 07:17
1/3 anonim válasza:
Előfordulhat hogy megindul magától a szülés. Lazíts, pihenj, vagy csináld bátran amihez csak kedved van, mert a tudat alatti görcsös aggodalom negatívan befolyásolja a folyamatot.
Nekem az elsőt indították 7 óra alatt megszületett.
Szép szülést kívánok és boldog babázást!
2/3 anonim válasza:
Szia. Én is 41héten szültem,nekem magától indult be. Elment a magzatvíz,de majdnem zárt volt a méhszájam, kaptam fájás erősítőt,és nekem is meg lett 7óra alatt. Ha fiút vársz,azok lusták,ők valamikor 2hetet is rátesznek. Könnyű szülést kívánok.
3/3 A kérdező kommentje:
Kislány lesz és már 3700g körül van, ezt ma becsülte a doki. Sajnos már holnap be kell feküdnöm, mert meszes a méhlepény, folyamatos ellenőrzés kell és hétfőn indítanak, ha addig semmi.
2008. szept. 18. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!