Szülés után, túl hamar záródott össze a méhszáj?
3hete szültem, azóta volt már 2 eü küretem is,mert túl hamar záródott a méhszáj és nem tud ki ürülni aminek kéne..
Volt valakinek hasonló?
mikor,mitől jött helyre végül?
Köszönöm a válaszokat!
szia, köszi hogy irtál!
nem kapásból műtöttek.első műtét a szülés utén 1 héttel és rá egy héttel volt a következő, közben kaptam antibiotikumot,ergam cseppet,de mégsem volt semmi hatása.. lázam is volt eleinte,de a hőemelkedésem megmaradt ezek után is..
most remélem 3. műtét nem lesz...
szia, nem a méhszáj, méhnyak.. :(
bocsi..
szóval a méhnyak záródott túl hamar össze.
a kórházban az osztályvezető főorvos szerint nem lehet vele mit kezdeni..de így se jó hogy gyűlik mindig újra a folyadéj odabenn..
Szia!
Nekem is túl hamar záródott össze a méhszájam (amúgy az mindegy, hogy méhnyak, vagy méhszáj, mert a méhnyak áll belső méhszájból, nyakcsatornából és külső méhszájból, ha ezek bármelyike záródik a végeredmény ugyanaz: nem tud kijönni, aminek ki kell).
Én a 6 hetes vizsgálatkor még véreztem, igaz nagyon enyhén (barnás pecsételés volt csak), és az ultrahang kimutatta, hogy nem vált le a nyálkahártyám rendesen, valószínűleg azért, mert túl hamar záródott a méhszájam. Kaptam rá egy gyógyszert (Norcolut), amitől rendesen megjött ( és szerencsére utána el is múlt), így elkerültük a műtétet.
Kedves utlosó válaszoló, köszönöm!!!
meg fogom emliteni a dokinak a dolgot, bár gondolom 2műtét után már mindennek utána nézett, és mondta azt is hogy kb az összes nőgyógyász a kórházban ezen agyal(Bp-i elég nagy kórház) mit lehetne még csinálni hogy ne legyen ott az a folyadék újra meg újra...
Utolsó vagyok,
Az én dokim azt mondta, hogy ha ez a gyógyszer esetleg nem hozott volna sikert, akkor még valamit megpróbáltunk volna, csak hogy elkerüljük a műtétet. Azt nem tudom, hogy mi lett volna, mert ugye nálam bejött a Norcolut, de a lényeg az, hogy más megoldás is van, nem feltétlenül a műtét. Persze a Te eseted valószínűleg más, mint az enyém, én nem kételkedek az orvosodban, de azért lehet, hogy érdemes megemlíteni neki, hogy hallottál ilyen kezelésről, hogy ehhez ő mit szól.
Sok sikert kívánok, remélem sikeresen túl leszel ezen! Szorítok neked!
Nagyon aranyos vagy!!!
Köszönöm szépen!!
Mindenképp említem a dokinak hogy ilyenről is hallottam,mit szól hozzá..hátha..ha nem is jó nekem ez akkor is hátha eszébe juttat valamit..
köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!