Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek szülés után én...

Szerintetek szülés után én változtam meg?

Figyelt kérdés

Lassan négy hetes lesz a babánk és teljesen ektávolodtunk egymástòl a párommal. Már meg sem puszil semmi. Szerinte én vagyok a flegma ami részben igaz is. Lehet én reagálom tùl és ez valami szülés utáni "sokk"?

Voltatok hasonlò helyzetben? Hogyan oldottátok meg?

2016. jan. 27. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:
13%

fordítva

szerintem a párod távolodott el

nem te vagy a flegma, csak hirtelen visszadobta rád, nehogy ő legyen a hibás.

itt a megoldást a kapcsolat alapja fogja jelenteni

ha erős lábakon áll(pl alapból a férfi el van veszve a nő nélkül)akkor ez semmiség.

2016. jan. 27. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
63%
en teljesen becsavarodtam szules utan...hormonok..uj elethelyzet, keves alvas...szoptatasi nehezsegek....a ferjem turte 2-3 hetig aztan "tartott egy fejmosast" ennyi eleg volt hogy kb visszazokkenjek, de igazabol az igazi megoldasr az hozta el amikor elmult a hasfajos ejjel nappal szoptatos idoszak es vegre ki tudtam magam aludni, es vegre meg tudtunk este nezni egy filmet osszebujva stb....kb 6 hos koraban..
2016. jan. 27. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:
51%

" Szerinte én vagyok a flegma ami részben igaz is."

Kérdésben a válasz!!!

Az a kapcsolat,ami 4 hét alatt idáig süllyed,már előtte sem lehetett valami jól működő!

A legtöbben azt a hibát vétik ilyenkor,hogy mindent tökéletesen akarnak csinálni,ami persze nem megy. Jah és persze mindent ők egyedül akrnak csinálni,ami megint csak nem megy!

De magadba kéne nézned,ha már írod,hogy részben igaza van a párodnak...

2016. jan. 28. 08:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen,ami 4 hét alatt idáig süllyed,az már előtte sem volt jól működő!

De ugye ezt 4 sorból nem fogjuk megtudni,főleg,hogy a kérdezőt annyira érdekli,hogy még csak nem is válaszolt...

2016. jan. 29. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!