Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 34 hetesen elmehet a nyákdugó?

34 hetesen elmehet a nyákdugó?

Figyelt kérdés

4. baba

Előző 3 babámnál nem találkoztam nyákdugóval, ma viszont többször halvány sárgás, kocsonyás valami volt a wc papíron...

Nem nagy darabok, kb. kiskörömnyi.

Van ilyenkor teendő?

2016. jan. 22. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Felhívni az orvost?
2016. jan. 22. 21:22
 2/9 A kérdező kommentje:

felhívtam, azt mondta látatlanban nem tudja, ezért kérdeznék olyanokat akik tapasztaltak hasonlót.

Doki azt mondta, hogy ha az is, akkor is akár hetek lehetnek hátra. Ha fájások indulnának menjek az ügyeletre és hívjam újra

Amúgy hétfőn megyek hozzá.

2016. jan. 22. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem pont 34 hetesen ment el egy darabka, rá pár nappal még 2 kisebb darab. Még egyben vagyok. 38 khm
2016. jan. 22. 22:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem harmadik babával ment el 35 hetesen az egész :) 42 hétre szültem indítással. :)
2016. jan. 22. 22:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Így néz ki:

[link]

34 hetesen a harmadik babával nekem is kisebb darabok távoztak. Pánikoltam is, de a doki mondta, hogy pihenjek és nyugi, mert még visszatermelődik.

41+6-ra szültem.

Szülés előtt 2 nappal távoztak újra darabok, azok már vérrel keveredve (tágulási vérzés)

2016. jan. 22. 22:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Pogácsát linkeltél utolsó :)
2016. jan. 22. 22:30
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor valószínűleg abból lehetett egy kis darab, de megnyugtattatok!

A pogácsán nagyot nevettem :)

2016. jan. 23. 09:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Ááá, bocsánat, ezt akartam linkelni:

[link]

2016. jan. 23. 16:16
 9/9 anonim válasza:
Szia! Volt előző hetekben pár ilyen kérdés, de még mindannyian egyben vagyunk, nekem is volt múlt héten szinte minden nap hasonló, pénteken mentem orvoshoz, na ott vizsgálat előtt a wc-ben pont kijött egy hüvely ujj köröm darabnyi a sárga minden színében, de szerencsére minden rendben volt, zárt is vagyok és azóta nem is volt semmi, úgyhogy ne izgulj!
2016. jan. 29. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!