Meddig húzhatom ezek után?
38+6 vagyok ma, tegnap este fél 7-kor kezdtem rá felfigyelni, hogy elég rendszeres időközönként van fájásom, de nem az eddigi keményedés, hanem más...elkezdtem jegyezni és 5-6 percenként jött. Elmentem zuhanyozni 3/4 8-kor, folyattam a derekamra a meleg vizet, egy fájás maradt ki és már jött is a következő. Fél 9-kor írtam egy smst a dokimnak, aki azt válaszolta, menjek be a kórházba.
10-re beértünk, rátettek ctg-re, amin látszottak a fájások, 40-50 közöttiek voltak, 50 volt a legerősebb. Aztán megvizsgált az ügyeletes orvos, aki azt mondta, hogy ez még kevés a szüléshez, erősebbeknek kell lennie a fájásoknak, és még teljesen zárt vagyok, de a baba nagyon szépen be van illeszkedve.
Hazajöttünk, ma reggel elment a nyákdugóm, fáj a derekam zuhany ellenére is, és 10-15 percenként vannak gyengébb fájásaim. Ha állok, sétálok, akkor elmúlik, akkor a legerősebbek ha ülök vagy fekszek.
Szerintetek ma lehet belőle valami? Este is elindult a vajúdás, csak leállt? Nekem most ez a reggeli nyákdugó gyanús. Első baba lesz, szóval nem tudok semmihez viszonyítani. :) Csak az estéhez, amire azt mondták bent, hogy ugyanilyennel menjek vissza majd, csak ha erősebbek lesznek a fájások.
Barátnőmet 41. héten ilyen fájásokkal indították, és ő is zárt volt, úgyhogy ő ballont kapott. Nekem ha elment a nyákdugóm, gondolom kezdek tágulni.
Valakinek tapasztalat, ötlet? :)
Köszi előre is a válaszokat!
Szerintem ma-holnap meglesz a picikéd!
Írj mindenképp, ha erősödik vagy sűrűsödik a fájás! :)
Üdv: egy ablakot pucoló kismama 😃
Szorítok!
Nekem is első baba lesz majd :)
Nekem nyákdugó nem távozott otthon és magzatvíz folyással (illetve vele egy időben 6-7 perces fájásokkal) kezdődött a vajúdás, viszont a szülést megelőző napon sokat keményedett a hasam és az nst fájásokat is mutatott (nem kiugró hegycsúcs, hanem domb jellegű alakzat rajzolódott ki 7 percenként).
Szerintem ebből lesz valami a következő 1-2 napban. Gyors és komplikációmentes szülést! :)
Köszönöm a sok érdeklődést! :)
Sajnos este leálltak a fájások, pedig 10 percesek voltak. :( Aztán egyszer csak elkezdtek 15 percesek lenni, majd egy óra alatt 1-2x csak, végül leállt...
Ma reggel nagyon görcsöltem, azt hittem elájulok, nagyon fájt a hasam, de zuhanyzás után enyhült. Azóta nem igazán érzek fájást. :(
Remélem beindul 1-2 napon belül, nagyon rossz ez a várakozás, meg már semmi nem olyan mint eddig. Érzékeny a méhem, nagyon feszül alul ha sétálok...szóval már jó lenne ha kibújna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!