Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson s51 bejáratás után...

Simson s51 bejáratás után mennyit fog kb menni? Meddig huzhatom? Mennyi fordulatszámig kb?

Figyelt kérdés

Üdv.A motor átesett a következő felújításokon:

-Főtengely esztergályozás

-Hajtókar csere

-Tűgörgő csere

-szimeringek cserélye

-Csapágy cserék(nem gyagyi fajta lett véve,hanem márkásabb)

-picit lett furva a henger

-Dugattyúcsere

Jelenleg mikor felváltok 4. be és a éppen ,hogy húzom a gázt, 44 et megy, de ha egy nagyon pici gázt húzok neki már 46-47 en van, kb mennyit fog menni ha nemlesz bejáratos?

A henger előző állapotában nagyon pörgős volt, 11-12-13ezret is pörgött akár, most nem tudom mennyit pöröghet. Meddig pörgethetem? max 1/2 ig húzom a gázt de általában még annyira se..

Meddig lesz bejáratós? Szerelő azt mondta 1000km elég lesz.

2014. aug. 28. 22:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy simson nem tud 13 ezret pörögni:) Hacsak nem 300 ezret költöttél könnyített kuplung, főtengely, hajtókat és sport cuccokra. De még így is kétlem hogy elérné a 13 ezret. De valami gond lehet vele ha nem megy. Mert később se fog.
2014. aug. 28. 22:12
 2/6 anonim ***** válasza:
1000 km elég bejáratásnak. Ez alatt figyelj, hogy hidegen a lehető legjobban kíméld. Keverj bele 1/30as keveréket jó olajból, tisztítsd a légszűrőt 500km után. Fél és 3/4 gáznál többet ne húzz neki, még gyorsításkor se. Amúgy a simson a büdös életbenem pörgött 10000-et, jó, ha 8000-ig elmegy lejtőn lefelé hátszéllel.
2014. aug. 28. 22:55
 3/6 A kérdező kommentje:

nemtudom, előző tulaj mondta.

De akkor nézzük 9000-t mert tényleg nagyon pörgött, de maga a kérdéseimre nem kaptam a választ még meg.

2014. aug. 28. 22:55
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi 2.

Nemtudom, lehet igazad van, de nagyon pörgött.

Jah, fő fő-t kihagytam: 17 es lánckerék(bőven bírja, még a 18 ast is bírná)

1:20 as keveréket használunk két tankon át(szerelő ajánlotta)

2014. aug. 28. 22:57
 5/6 anonim ***** válasza:
18 as nincs is Te agyhalott
2014. aug. 31. 21:08
 6/6 A kérdező kommentje:

[link]

Tényleg nincs a kur.va anyádat?::D

2014. szept. 7. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!