Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült már valaki náthásan?

Szült már valaki náthásan?

Figyelt kérdés
Lassan szülök, másfél hetem van, erre mára szépen megfáztam. Szült már valaki betegen? Igazából semmim nem fáj, csak folyik és be van dugulva az orrom egyszerre. szóval levegőt nem kapok, de folyik az orrom. Élmény az orrfújás :) Olyan szempontból érdekelene, hogy elkaphatja-e tőlem a baba? Vagy a kórteremben más anyuka vagy baba?

2016. jan. 19. 07:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, én így szültem. Császár volt, orrot nem tudtam fújni mert fájt a hasam, úgyhogy 3 napig állandóan fújkáltam az orromba orrsprayt. A 4. napon már ki tudtam fújni rendesen. A baba nem kapta el tőlem. Egy ágyas szobában voltam.
2016. jan. 19. 09:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia. Én is császárral szültem, amikor előtte való nap bementem a kórházba, már éreztem, hogy bizony náthás leszek. A műtét után sem tüsszenteni, sem köhögni nem mertem/tudtam, illetve orrot fújni sem. Vicces, de volt olyan, hogy taknyom-nyalam egybefolyt, ahogy elláttam a babámat. Nem tudtam akkor, hogy sírjak vagy nevessek...☺ Aztán az lett a következménye annak, hogy nem tudtam orrot fújni, hogy szépen felpréselődött minden az arcomba, amit itthon 2 hét után a háziorvos antibiotikummal tudta rendbe tenni, mert napról napra jobban fájt a fejem. Hogy ennek következtében-e, de a babámnak is orrszívózni kellett az orrát 2 hetesen, mert tüsszögött, és bizony elég zöld jött az orrából. Szerencsére 2-3 nap alatt könnyen átvészelte.
2016. jan. 20. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!