Eléggé megfáztam,fáj a fejem, arcom,le vagyok gyengülve.28.-ra vagyok kiírva,félek,hogy még beteg leszek,mikor beindul a szülés.Lehet belőle gond?
2012. nov. 22. 14:40
1/7 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, bár én még csak egy hónap mulva szülök, deén egész télen folyamatosan náthás szoktam lenni, annak ellenére hogy nem is nagyon megyek sehova. Jobbulást kedves kérdező, és ne haragudj hogy nem a kérdésedre válaszoltam.
2012. nov. 22. 14:42
2/7 anonim válasza:
A barátnőm náthásan szült. Semmi gond nem volt belőle. A baba sem kapta el.
2012. nov. 22. 14:43
3/7 anonim válasza:
Nm a világ kezdete óta, soha senki nem szült még náthásan. Te leszel az első :)
Viccet félretéve, akkor marhára nem fog izgatni a nátha. Ráadásul az endorfin az adrenalin és az oxitocin valamint a sok egyéb hormon is a nátha ellen dolgozik. A babád pedig megkapja méhen belül az ellenanyagokat, amit a szervezeted termel, utána meg az anyatejjel. Szinte kizárt hogy elkapja.
2012. nov. 22. 14:48
4/7 anonim válasza:
Én is náthásan szültem, kértem volna valami gyógyszert az orvostól, de nem kaptam. Azt mondta, higgyem el, mire vége a szülésnek, el is fog múlni a náthám. Így is lett:)
2012. nov. 22. 15:06
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Persze nem saját magam miatt érdekel,csak nem szeretném, ha már újszülöttként elkapná tőlem a náthát.De így megnyugodtam egy kicsit,köszönöm.
2012. nov. 22. 15:28
6/7 anonim válasza:
Szia!
Két hónapja szültem,előtte már egy hete beteg voltam,egyfolytában folyt az orrom. A szülés alatt egyáltalán nem,viszont pár órával a szülés után visszatért minden tünet,folyt az orrom folyton,köhögnöm kellett,fájt a torkom. Nem kapta el a babám,én is féltem nagyon,de azt mondta a dokinő,hogy nyugodjak meg,mert az anyatej miatt nem fogja elkapni. Nem igazán hittem neki,de tényleg nem kapta el,pedig az apja is beteg volt. Szülés után még egy hétig voltunk betegek mindketten.
2012. nov. 22. 15:45
7/7 anonim válasza:
Szülés előtt kb egy héttel lettem náthás,azt hittem szülés után elmúlik de nem, még náthásabb lettem. Szoptatás miatt nem kaptam rá gyógyszert, azt mondták a kórházban hogy akkor adnak ha belázasodok, de nem volt rá szükség hál'istennek és kislányomnak se lett semmi baja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!