Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit éreztetek, amikor beindult...

Mit éreztetek, amikor beindult a szülés (nem fizikailag, hanem lelkileg)?

Figyelt kérdés
2016. jan. 15. 10:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nst vizsgalatra mentunk es mondta a dokino h innen mar nem mehetek haza,ma meglesz a baba es innen mar csak kisbabaval megyek haza.Mosolygott.En meg bogtem!!!Megkonnyebbulest ereztem,felelmet a szulestol es tudatosult bennem,hogy innen mar tenyleg csak babaval megyek ki,aggodalmat a felelossegtol.Aztan csak bogni tudtam annyira kavargott bennem minden.Aztan osszeszedtem magam es mukk nelkul 4ora alatt lett meg a baba.Magamba fordultam,csak a testemre figyeltem,kizartam mindent,ateltem a fajdalmat es engedtem neki...Utana boldog voltam,buszke magamra h megcsinaltam es ott van vegre a kisfiam :)
2016. jan. 15. 17:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Izgalommal teli várakozást.

Gyakorlatilag végigrettegtem a 9 hónapot, a szülés napján viszont tényleg csak nagyon kellemes izgatottságot éreztem.

Megijedni akkor ijedtem meg, amikor kiderült, hogy mégsem kapok edát, mert már szülök. De ettől sem kellett volna, mert ki lehetett bírni.

2016. jan. 15. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!