Némi félelmet, mert nem tudtam, hogy pontosan mi vár rám. Értem ez alatt, hogy mennyire fog fájni, hogy fogom bírni, stb.
2016. jan. 15. 10:09
2/12 anonim válasza:
Én örültem mindháromszor, hogy végre beindult, mert nehezek voltak a terhességeim.
Főleg a harmadik, amit jóval túlhordtam, ott nagy megkönnyebbülés volt.
Elsőnél kétszer is megijedtem.
Először, mert furcsán indult, másodszor meg amikor az első rendes fájás belém hasított, mert nem számítottam rá, hogy ennyire erős.
De mindhárom szülés szép élmény maradt.
2016. jan. 15. 10:13
3/12 anonim válasza:
Békét, nyugalmat.
2016. jan. 15. 10:29
4/12 anonim válasza:
Nem voltam felhõtlenül boldog, de csak mert álmos voltam. :D
Nem fájt semmi, csak elment a magzatvizem. Nem féltem, ideges sem, csak érdeklõdõ h mi lesz. A fájások csak este 11-re jöttek, pedig hajnal négykor repedt meg a burok...Addigra csak ideges lettem, h mi lesz már s ràadásul azt mondták h csak másnap indítják ha nem indul be.(felsõ burokrepedésem volt, tehát magzatvíz folyamatosan folyt)
2016. jan. 15. 10:32
5/12 anonim válasza:
A sok jóslófájás után, teljesen megzavarodtam... éreztem, hogy ez más, komolyabb, de nem voltam képben.. pl felhívtam anyámat, hogy nem megyek nst-re mert épp 10 perces fájásaim vannak, majd odaraktam a mosnivalót és hívtam egy taxit.. :) ja és a kórházi csomagom is otthonhagytam, úgy hozták utánam anyukámék :) olyan volt, mintha be lettem volna drogozva.. aztán mikor már a szülőágyon feküdtem, félni sem volt időm, jöttek a fájások, és csak arra gondoltam, hogy ezen túl kell esni.
2016. jan. 15. 10:32
6/12 anonim válasza:
Izgalmat, félelmet, örömöt. utána megnyugodtam, és béke honolt lelkemben. :)
2016. jan. 15. 10:38
7/12 anonim válasza:
Amikor rájöttem, hogy ez végre igazi fájás nagyon izgatott lettem. De kb 12 óra volt mire normálisan beindult és sokat sétáltam hogy hátha erősödik stb.. inkább pihentem volna még egyet amíg elviselhetőek voltak. Később is izgatott lettem amikor közeledtem az 5 percesekhez.
2016. jan. 15. 10:43
8/12 anonim válasza:
Azt, hogy most mindenki hagyjon békén.
2016. jan. 15. 10:47
9/12 anonim válasza:
hogy nem akarok most szülni, majd később(ó, nemá moost..).
de mivel elég nehéz volt már a terhesség vége felé, a köv gondolatom már az volt, hogy ok, inkább minél hamarabb essünk túl rajta, legalább vége végre a terhességnek.
2016. jan. 15. 11:54
10/12 anonim válasza:
Reggel közölte velem a dokim, h ma akkor császár, és szülünk. (eü ok miatt). Én meg csak vigyorogtam. Amíg előkészítettek semmi mást nem csináltam, csak vigyorogtam. Mondogattam, h most valami nagyon megváltozik az életemben/életünkben. És ez egy maradandó változás lesz. Azt még nem tudtam, hogy ez jó lesz e vagy sem, de hogy minden megváltozik, az tuti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!