Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mennyi ideig fáj...

Szülés után mennyi ideig fáj a szex?

Figyelt kérdés
Én már 3 hónapja szültem, és még mindig kellemetlen a behatolás. Azt hallottam, hogy az első rossz, de nem gondoltam, hogy még ilyenkor is az lesz. Megkérdeztem a dokit, azt mondta, nincs semmi káros elváltozás, ez lelki alapú. Ezen meg a férjem jól megsértődött, hogy én miért nem akarok vele szeretkezni. Azóta duzzog, ez nem hozta meg nagyon a kedvem. Egyébként, ha vizsgálom magam kézzel, igenis a gátmetszés fáj. Ez normális? Más is járt így?
2008. szept. 16. 23:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

szia!

en igen jartam igy,es vanmikor a mai napigg fajni szokott neha,legyen veled turelmesebb a parod mert egy gyerek szules nem egy jatek dolog es az egesz tested igenybe veszi!

2008. szept. 16. 23:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Bizony az a fránya seb nekem is fáj, és a kislányom már majdnem 5 hónapja született, de még mindig nem tökéletes a heg (bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy 10 öltésem volt, mivel faros volt a babucim - de a seb az seb). Szerintem a dokidnak nincs igaza, ez nem lelki alapú, egyszerűen csak még nem jöttek helyre rendesen a szövetek.

A párodnak pedig próbáld meg elmondani, hogy még fáj a sebed. Én gyakran a páromat kértem meg, hogy nézze meg, hogy alakul a sebem. Persze annak láttán türelmesebb lett. Hátha nálatok is működik az empátia.

Kitartás!!! Ja, és nem vagy egyedül ezzel a problémával.

2008. szept. 16. 23:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én öt hónapja szültem, a gátsebem a végbelemig ér és külső belső szakásaim, roncsolódásaim voltak. A férjem megértő és türelmes de nekem még a frontok alkalmával is fáj a gátam és a hüvelyem. A szex alatt ugyan már nem fáj, de utána iszonyúan fáj kívül és belül is, pedig még mindíg óvatosak vagyunk. Ezt a lelki dolgot nekem is mondta a dokim, de ez egy nagy baromság. Hiába akarom és szeretném, a végén mindíg fájdalom lesz belőle bármit is csinálunk. Szerintem sok idő míg helyreállnak odalenn a dolgok. Úgyhogy kizárólag a türelem ami segíthet. Nekem egészen másnapig fáj egyébként. Úgyhogy tartsunk ki lányok.
2008. szept. 17. 07:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is 3 hónapja szültem, gátmetszéssel. A sebem gyönyörűen begyógyult, azzal semmi baj.

Nekem a másik oldala fáj a hüvelyemnek, a lányom ugyanis felcsapott kézzel jött ki, és felsértette (varrni nem kellett, anyire nem sértett meg).

Nekem ott fáj behatoláskor, de csak akkor, utána már nem. Férjem jót szokott nevetni, hogy "szűzlányt" játszok:-)

Igaz, hetente 1X vagyunk együtt, de most az utolsó már nem fájt...

Kitartás és türelem, a férjed legyen megértő. TE pedig próbálj ki valami kenőcsöt, körömvirágot, vagy melegen ajánlom az FLP-s Aloe Vera First sprét.

2008. szept. 17. 08:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor ezek szerint ez "normális". Remélem azért majd enyhül.
2008. szept. 17. 11:21
 6/6 Móni és Norbi válasza:
A feleségem császáros volt. Minden rendben zajlott, de mégis fáj neki a sex. Nem tudjuk, hogy miért. Csináltuk óvatosan is de a behatoláskor akkor nem is fáj inkább nagyon kellemetlen. Mi lehet ennek az oka?
2009. máj. 28. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!