Milyen kórházakat javasoltok Budapesten, ahol van Epidurális érzéstelenítés? (és adnak is? ) Ha szimpatikus egy kórház, de nincs fogadott orvosom, attól szülhetek ott?
A Bajcsyban adnak, fent is van a honlapukon:)
Szabad orvosválasztás van, ott szülsz, ahol akarsz. De az epiduralhoz kell valamilyen vizsgálat, nézz utána, és végeztesd el + a Bajcsyban nyilatkozatot kell aláírni:)
Hasonló kérdésemre nekem is a Szent Imrét ajánlották, de én is pont ettől tartok, hogy elméletben hiába az van, hogy adnak, ha gyakorlatban meg nem.
Nem tudom melyik kórházban történt, de olvastam olyat valamelyik fórumon, hogy mikor kért az anyuka nem kapott, mert még várni kellett valamire(valakire, aki beadja?), aztán utána mikor újra szóba hozta meg már nem adtak, mert mindjárt vége, annyira előrehaladott állapotban van, hogy már bírja ki...Ez annyira aljas húzás egy ilyen kiszolgáltatott állapotban lévő emberrel szemben.
Ezt szeretném elkerülni én is, úgyhogy követném a kérdést, mert szeretném, ha nem lennék átvágva ilyen téren sem.
Egy kórházban csak akkor szülhetsz,ha 1. területileg odatartozol, 2. onnan van fogadott doki.
SOTE I-en adnak EDA-t.
Én területileg nem tartozok a szent imrébe,de első szülésnél olyan dokit kértem fel aki ott szokott ügyeletet vállalni,cserébe levezetheti ott a szüléseit,a doki rendel magánba pesten,de sztk alapon érden is. Második terhességem alatt ugyanez a doki,vizsgált,felügyelt,de a szülés pont akkor indult be mikor ő külföldön volt,így ügyeletesnél szültem szintén a szent imrébe és nem zavart el senki,pedig a doki nem adott át senkinek. Ahogy irták feljebb ha olyan állapotban vagy,hogy bármelyik pillanatban szülhetsz akkor tuti nem küldenek el,de ha az elején mész be vagy hazaküldenek vagy a területi kórházba.
Harmadik picurt várjuk és én most is a szent imrére szavazok,ha indokolt ugyis kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!