Nekem egy héttel szülés után eszembe sem jutott a szex, megmondom őszintén. A 6 hét letelte után sem mondanám, hogy nagyon kívántam, de aztán helyrerázódott a dolog.
2016. jan. 11. 17:12
2/15 anonim válasza:
Nekem el se ment a kedvem :))
Már a szülés másnapján kedvem lett volna hozzá.
2016. jan. 11. 17:18
3/15 A kérdező kommentje:
Egyébként nehéz szülésem volt szoval en is meg vagyok lepődve. :-)
2016. jan. 11. 17:20
4/15 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem ment el tőle a kedvem. Behatolás nélkül már 2 hét után szeretgettük egymást. Alig vártuk a 6 hét leteltét. :)
2016. jan. 11. 17:28
5/15 anonim válasza:
Nem tért vissza, soha el sem hagyott :-) A 6. hónaptól veszélyeztetett voltam, volt mit bepótolnunk. De megvártuk a 6 hetes kontrollt mi is.
2016. jan. 11. 17:30
6/15 anonim válasza:
Azt azért elég nehezen hiszem, hogy nehéz szülés után, ha a nehéz tényleg nehezet jelent, egyáltalán van kedved.
1 héttel a szülés után még ülni sem tudtam a szakadt, repedt, ödémás alfelemmel. 3 hónapos volt a kicsi, amikor egyáltalán meg mertük próbálni. Nem ment. Majdnem 5, amikor végre sikerült és nem ordítottam a fájdalomtól. Na onnantól volt újra kedvem.
(Terhesség előtt elég jó étvágyam volt.)
2016. jan. 11. 17:36
7/15 anonim válasza:
Nagyon hamar, alig bírtuk kivárni a 6 hetet, de természetesen kivártuk.:)
Jó, azért nem 1 hét múlva, ugyanis alapból 1 hét után engedték ki a kórházból, mert császáros voltam, plusz a kisfiunk besárgult, de olyan 3 hét után eljutottam addig, hogy a sok teendő mellett a vágyaim is fellobbantak.
2016. jan. 11. 17:58
8/15 anonim válasza:
Érdekes, hogy a hat hét alatt nekem is eszembe-eszembe jutott milyen jó lenne, többször voltak erotikus álmaim is. Aztán ahogy egyre kevesebbet aludt a kicsi és mi is egyre fáradtabbak és kialvatlanabbak lettünk, eszünkbe sem jutott a szex. Végül 3 hós és 2 napos volt a pici mikor először együtt voltunk (a fogantatása évfordulóján :)) akkor és az ezutáni pár alkalommal még feszengetm közben, hogy jaj mit gondolhat, van még rajtam pár kg, nem lapos a hasam...egy hete volt az első alkalom, hogy nagyon élveztem és volt orgazmusom is. Úgy érzem, innentől sínen vagyunk...persze nem minden nap vagyunk együtt mint terhesség előtt, de egyre jobb és gyakoribb. Császárral szültem, az első szex mégis olyan volt mint ha szűz lettem volna, nagyon fájt, másodszorra kevésbé, utána már nem.
2016. jan. 11. 18:00
9/15 anonim válasza:
Tuti a hormonjaid miatt :) En azt hittem,na most aztan nem tidok szexre gondolni jodarabig...Aztan a falat kapartam :) Mi is megvartuk a 6hetet,de elotte behatolas nelkul mi is kenyeztettuk egymast :) Az a mehosszehuzodasokat is segiti :)
2016. jan. 11. 20:21
10/15 anonim válasza:
Lenne kedven, de a ferjem 7 honapja hozzam sem er.
A szulesutan megmondta, hogy szamara en mar nem vagyok no :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!