Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után kinek mikor tért...

Szülés után kinek mikor tért vissza a szexuális étvágya?

Figyelt kérdés
1 hete szültem..mar most nagyon-nagyon kívánom a párom. Persze egyertelmuen megvarjuk a 6 hetet. Ti hogy vagytok ezzel?
2016. jan. 11. 17:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10-es, én - gyerek ide vagy oda - úgy otthagynám azt a brmot,. hogy csak lesne.
2016. jan. 12. 09:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt egyszerű szülés, de már 2 hét után kívántam a férjem, és behatolás nélkül mi is kényeztettük egymást kb. a 3. héttől mert addig vérezgettem még. Behatolással megvártuk mi is a 6 hetes kontrollt.
2016. jan. 12. 12:38
 13/15 anonim ***** válasza:
El sem múlt, pedig a terhességem alatt is lett volna rá "okom": amniocentézis, munkahelyi gondok, családi gondok, halálesetek, de nekünk ez valahogy fontos volt mindig is. Persze kivártuk a behatolással a 6 hetet, de azért te szórakozhatsz a pároddal addig is! Ezt ne feledd.:)
2016. jan. 12. 17:42
 14/15 anonim ***** válasza:
4 hónapja szültem, kedvem nem sok van hozzá. Rá szoktam venni magam de nincs olyan "étvágyam" mint terhesen volt.
2016. jan. 13. 18:35
 15/15 anonim válasza:
Nekem aznap este is lett volna hozzá kedvem... 28/F ;) :D
2016. jan. 13. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!