A terhesség vége felé kinek milyen a szexuális étvágya?
Milyen sűrűn vagytok együtt, és milyen pózban? :-))
32 hetes kismama
Szia! Akár hetente 3-4x is kívántam :) Nekünk a lovaglós ill. a vége felé már csak a kutya póz vállt be.
Üdv.
Én 36 hetes vagyok és majdnem minden nap együtt vagyunk (előtte is ez volt az átlag, a terhesség nem sokat változtatott rajta).
Ami miatt néha mégis ritkul az a pozíció kérdése, ugyanis nagyjából kettő darab póz az, ami még nálunk működik, viszont hogy őszinte legyek már mindketten kezdjük erősen unni, de sok választási lehetőségünk nincs.
Az egyik állva hátulról, a másik pedig oldalfekvésben kiskifli-nagykifliként.
(A lovaglás már nem megy, mert a hasam túl nagy hozzá, tulajdonképpen kettőnk közé áll, a kutyapózt meg én nem szeretem, mert olyankor a pocim súlya miatt nagyon megfeszül a bőröm és a méhtartó szalag és egy-egy hirtelen mozdulatnál belehasít a fájdalom.
Én a 35. hétben vagyok, még ugyanúgy megvan nekem is az étvágyam.
Amíg rá bírok csüccsenni, addig élünk a lehetőséggel:-)
Az étvágyammal nekem sincs gond :) a pózokkal annál inkább... Vagy én felül, vagy oldalról, más már nem nagyon kényelmes.
35 h.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!